FOTBAL  »  Superliga  »  PROTEST

Gigi Becali, protest în stradă alături de preoți: derapaj homofob în direct » Imagini incredibile cu MM Stoica și Alexandru Tudor

Gigi Becali // FOTO: Captură România TV +31   FOTO
Gigi Becali // FOTO: Captură România TV

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 august 2021 12:53 / Actualizat duminica, 15 august 2021 15:03

Gigi Becali, patronul FCSB, a fost azi in centrul unei acțiuni îndreptate împotriva celor care au participat la Marșul Diversității („Bucharest Pride”). Becali a cântat în stradă refrene bisericești și a făcut o serie de declarații homofobe.

Omul de afaceri a ieșit azi, în ziua derby-ului Rapid – FCSB, alături de mai mulți preoți să sfințească locurile în care, cu o zi înainte, a avut loc parada Bucharest Pride (Marșul Diversității), pentru apărarea drepturilor comunității LGBT.

Becali, împreună cu preoți și peste 1.000 de oameni, au mers de la Piața Victoriei până la Piața Universității, cu mai multe cruci și icoane, cântând mai multe cântece religioase.

+27 FOTO

Gigi Becali, declarații homofobe după „Bucharest Pride”

„Scopul acţiunii este sfinţirea locului, curăţarea locului, aşa cum a făcut Hristos în ţinutul Gadarenilor când i-a aruncat pe demoni în porci şi după aceea s-au înecat porcii. Și după aceea s-a urcat în barcă şi a plecat pe ape ca să sfințească apele, să curețe apele de demoni.

Pe unde au trecut ei (n.r. participanții la Bucharest Pride), noi mergem cu icoane cruci, apă sfinţită și facem rugăciuni. Sfinţim locul pe lângă ei au trecut ca să curăţăm locul de mizerie şi de duhurile necurate, ca să nu se întâmple accidente. Mergem de la Victoriei până la Piaţa Universităţii, altfel mor oameni după aceea.

În primul rând, nici ei nu sunt vinovaţi, pentru că ceea ce fac ei nu le fac oamenii. Ei sunt îndemnaţi de demoni! Noi trebuie să ne rugăm pentru ei. În al doilea rând, nici nu erau români, erau trimişi de afară.

Unde se înmulţeşte păcatul şi ne trimit ei nouă duhuri necurate, atât de mult se va înmulţi şi va prisosi harul în ţara asta, că noi îi vom respinge.

Am zis să sfințim locul. Au lăsat duhuri necurate pe aici. Ei vor să fie haos, dezordine, să nu mai asculte lumea de autorități”, a declarat Gigi Becali la România TV.

Alexandru Tudor și Mihai Stoica, prezenți și la eveniment

Alături de Gigi Becali se află și alți doi oameni de la FCSB. Primul e Alexandru Tudor, acum responsabil de Academia de Copii și Juniori a FCSB. Fostul arbitru, foarte credincios de fel, ține în brațe o cruce uriașă. La acțiune a venit și MM Stoica, managerul general al roș-albaștrilor. 

+27 FOTO

Gigi Becali a fost operat recent

Becali a fost operat la umăr din cauza unui tendon pe care îl avea rupt de ceva timp. Din aceasta cauză, finanțatorul FCSB are acum mâna imobilizată într-o orteză.

„M-am operat la umăr. O operație cam grea, de tendon. Am mâna imobilizată într-o proteză. La mâna stânga am făcut operație la tendon. Aveam probleme la tendon de mult. Nu mi-am dat seama, dar tendonul era rupt. Când mi-a făcut operația era mai grav, dar nu mai contează asta. Acum mă simt bine, normal, dar am mâna imobilizată. În București m-am operat”, a spus Becali potrivit paginii de Facebook a jurnalistei Mihaela Birzila.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (307)
talpaiadului
talpaiadului  •  16 August 2021, 19:41
Postat de ripensistu pe 16 August 2021, 00:14

Inchisoare pe viata pentru cel mai mare criminal din istoria Romaniei aka Becalul, cel care a facut avere in anii 90 furand terenurilor unor oameni cinstiti din Ilfov precum Ion Valeanu.

Or fi fost oamenii aia cinstiti, dar fraieri. Mai mult fraieri decat cinstiti.

ripensistu
ripensistu  •  16 August 2021, 00:14

Inchisoare pe viata pentru cel mai mare criminal din istoria Romaniei aka Becalul, cel care a facut avere in anii 90 furand terenurilor unor oameni cinstiti din Ilfov precum Ion Valeanu.

ekneb
ekneb  •  15 August 2021, 21:38
Postat de terente1 pe 15 August 2021, 21:26

Se scrie "intr-adevar" :). Vezi cate lucruri ai invatat azi, esti un om mai educat. Ti-am zis de ce ar trebui sa le tratezi la fel si pe celelalte masini germane si ca toleranta e incopatibila cu ura ta. Nu pricepi, las-o ca incepe meciul si degeaba munca pe care am depus-o explicandu-ti una, alta.

Bai terente bai, de erai atent observai ca eu nu pun nicaieri liniutza, pt ca ii mai lejer sa apas spatiu pe tastatura telefonului, pt ca nu sunt la olimpiada de lb si lit romana, de asemenea, nici diacritice nu folosesc din aceleasi motive. Daca nu s a apasat vreodata la timp butonul asta de spatiu... suna la samsung, dar nu inainte de a suna la "wolkswagen" asta.

Vezi toate comentariile (307)
Comentează