FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CRAIOVA, DUMINICĂ, 22:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Gigi Becali promite că nu renunţă la golgeterul Stelei: "Kapetanos nu pleacă nicăieri!"

Pantelis Kapetanos, Kapetanos, Steaua
Pantelis Kapetanos, Kapetanos, Steaua

Articol de , - Publicat joi, 13 mai 2010 00:00

Piţurcă l-a oprit pe Gigi să-i dea pe Mihăiţă şi pe Surdu la Dinamo pentru Adrian Cristea şi Bratu. Kapetanos e ofertat din Anglia cu 1,5 milioane de euro.

Gigi îl ţine pe Kapetanos şi a fost aproape să vină cu o surpriză în atac, cu ajutorul lui Borcea: Florin Bratu în Ghencea! Gigi a dezvăluit tratativele: "Discutasem cu Borcea despre un schimb de jucători: Eugen Baciu şi Pleşan pentru Florin Bratu şi Adrian Cristea. Borcea mi l-a cerut pe Surdu în locul lui Baciu, dar am vorbit cu Piţurcă după aceea şi mi-a zis că fac cea mai mare prostie dacă accept o asemenea afacere".

Le-a luat un titlu
Piţi îl apreciază pe Pleşan, pe care l-a considerat întotdeauna ca fiind un fotbalist valoros şi contează pe el pentru sezonul următor, în noua echipă a Stelei pe care vrea s-o creeze. Dacă negocierile Becali-Borcea ar fi fost finalizate, ele l-ar fi adus în Ghencea pe Bratu, un jucător recunoscut drept dinamovist şi urît de fanii roş-albaştrilor fiindcă le-a luat titlul "militarilor" în 2007, cînd i-a învins cu Dinamo în penultima etapă, scor 2-1. Bratu a marcat golul victoriei şi a simulat că-i împuşcă pe suporterii rivalei prezenţi în "Groapă". Reuşita lui "Bratone" a făcut-o pe CFR campioană.

Nu-l dă nici pe "Kape"
Pe lîngă Pleşan, Steaua îl păstrează sigur şi pe Pantelis Kapetanos. Grecul, 15 goluri în Liga I, e cel mai ofertat din echipă. O grupare din Liga a doua engleză a propus 1,5 milioane de euro pentru transferul lui în iarnă, iar acum şi-a reînnoit propunerea. "Doar nu-s nebun să-l vînd! Kapetanos nu pleacă nicăieri!", promite Becali. Atacantul de 26 de ani a fost anunţat în lotul lărgit al Greciei pentru Campionatul Mondial din Africa de Sud.

"Cum să plece Kapetanos? Păi ce fac acum, mă apuc să vînd toată echipa? Unde ajungem aşa?!"
Gigi Becali, patron Steaua

20.000 de euro pe lună primeşte Kapetanos la Steaua, cel mai mare salariu din echipă. Pleşan cîştigă de două ori mai puţin

100.000 de euro e clauza de reziliere a contractului dintre Pleşan şi Steaua. Mijlocaşul poate semna cu orice club care achită această sumă

Nu le convine ora
Jucătorii lui Mihai Stoichiţă sînt deranjaţi de faptul că ora de start a meciului cu Universitatea Craiova a fost mutată la 22:00, duminică seara. "Mai bine îl puneau la 23:00 ca să intrăm în istorie, începeam duminică şi terminam luni", a spus Ovidiu Petre la auzul veştii. "Sîntem profesioniţi, jucăm la orice oră", l-a completat Petre Marin.

Liţă s-a autopropus
Fostul mijlocaş al Stelei din anii '70, Liţă Dumitru, l-a sunat zilele trecute pe Ioan Becali pentru a-i solicita o favoare: "Te rog frumos, vorbeşte tu cu Gigi, poate mă ia la Steaua, acum că vine şi Piţurcă. Să mă pună pe la vreo grupă de juniori, că am rămas fără serviciu după ce m-au dat afară de la Chiajna". Giovanni l-a refuzat pe un ton vehement, reproşîndu-i că cerşeşte la Gigi Becali după ce l-a atacat violent în ultima vreme şi pe el, dar şi pe Steaua.

"Şi dacă ne-a făcut papagali, ce?"
Căpitanul Stelei, Petre Marin, a comentat declaraţia lui Gigi Becali, care a spus despre stelişti că "au pierdut la Vaslui pentru că sînt papagali". "Domnul Becali ne-a catalogat aşa la nervi. Nu sîntem supăraţi pe el. Dovadă e şi faptul că deşi îmi expiră contractul la finalul sezonului, eu vreau să mai rămîn încă un an aici", a declarat Petre Marin, care va împlini 37 de ani în septembrie.

10 sms-uri la fiecare gol marcat
Steaua şi Orange au oficializat ieri parteneriatul în privinţa cartelelor PrePray. Suporterii roş-albaştrilor care achiziţionează o astfel de cartelă vor primi informaţii despre goluri şi marcatori la fiecare meci al trupei din Ghencea. Apoi, pentru fiecare gol înscris de Steaua vor primi 10 mesaje scrise naţionale, pentru fiecare victorie acasă primesc bonus de un euro pe care îl pot folosi pentru mesaje scrise şi apeluri în reţea, iar pentru fiecare succes în deplasare primesc un bonus de doi euro.

- Începînd de mîine, de la ora 10:00, vor fi scoase la vînzare biletele pentru meciul cu Craiova. Preţuri: 10 lei la peluze, 15 lei la tribuna a II-a, 20 de lei la tribuna I, 40 de lei la "zero".
- Meciul Steaua - U Craiova va fi arbitrat de Robert Dumitru. Cu "centralul" braşovean, Steaua are 7 victorii din 7 meciuri pe Ghencea.
- Petre Marin a comentat situaţia lui Mihai Stoichiţă: "Orice antrenor care stă mult timp şi se ataşează de grup e afectat atunci cînd e nevoit să plece".
- Becali a anunţat eşecul negocierilor cu Golanski, al cărui contract expiră după ultima etapă: "Nu vrea să semneze prelungirea, are o ofertă mai bună".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
 •  13 Mai 2010, 11:18

PrePray? :)

 •  13 Mai 2010, 09:57

1. In articol scrie ca oferta e din liga secunda din Anglia si acolo nu este valabila regula cu prezentele in 'nationala' 2. Contractul lui Kapetanos e facut in asa fel incat Steaua poate sa-i rezilieze contractul la fiecare 6 luni. Daca Steaua ii da cel putin aceeasi bani, Kapetanos nu poate pleca cand vrea el.

 •  13 Mai 2010, 09:10

pai kapetanos are contract pana in vara nu ca asa face jiji contracteleasa ca din vara este liber . nu tre sa il dea jiji ca pleaca el singur.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează