FOTBAL  »  Superliga  »  PROTEST

VIDEO Gigi Becali, moment neașteptat la protestul din Piața Victoriei » A început să cânte alături de preoți în fața reporterilor

Gigi Becali, moment neașteptat la protestul din Piața Victoriei +31   FOTO
Gigi Becali, moment neașteptat la protestul din Piața Victoriei

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 august 2021 14:07 / Actualizat duminica, 15 august 2021 14:38

Gigi Becali, patronul FCSB, a fost azi in centrul unei acțiuni anti-„Bucharest Pride”. El a cântat în stradă refrene bisericești după ce a făcut o serie de declarații homofobe.

În mijlocul mulțimii de credincioși și de preoți, care au venit să protesteze după marșul LGBT, de sâmbătă, Gigi Becali o oferit și un moment inedit.

VIDEO Gigi Becali a cântat la protest

Omul de afaceri s-a oprit la un moment dat din declarații, a făcut semnul Crucii și a început să cânte mai multe cântece religioase alături de preoți și de cei prezenți în Piața Victoriei.

„Maica Domnului să vă ocrotească” a spus Gigi Becali după ce s-a oprit din cântat

Ulterior, acesta a plecat, în fruntea mulțimii, de la Piața Victoriei spre Piața Universității, făcând înainte mai multe declarații homofobe.

+27 FOTO

Scopul acţiunii este sfinţirea locului, curăţarea locului, aşa cum Hristos în ţinutul Gadarenilor când i-a aruncat pe demoni în porci şi după aceea s-au înecat porcii. Și după aceea s-a urcat în barcă şi a plecat pe ape ca să sfințească apele, să curețe apele de demoni.

Pe unde ei au trecut, noi mergem cu icoane cruci, apă sfinţită și facem rugăciuni. Sfinţim locul pe lângă ei au trecut ca să curăţăm locul de mizerie şi de duhurile necurate ca să nu se întâmple accidente. Mergem de la Victoriei până la Piaţa Universităţii, altfel mor oameni după aceea.

În primul rând, nici ei nu sunt vinovaţi pentru că ceea ce fac ei nu le fac oamenii. Ei sunt îndemnaţi de demoni! Noi trebuie să ne rugăm pentru ei. În al doilea rând, nici nu erau români, erau trimişi de afară 
– Gigi Becali, patron FCSB

Citește și: 

Maria Iordănescu l-a rugat pe Becali să îi fie naș la nuntă » Condiția pusă de patronul FCSB: „Nu mai suport să fac asta!”

FRF l-a legitimat pe allenatore Gigi! Nu suflă o vorbă despre mascarada de la FCSB, dar contestă 4 antrenori din Liga 1

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
concret21
concret21  •  16 August 2021, 07:30

Unicul, inegalabilul gropar al fotbalului romanesc.

andrei.33
andrei.33  •  15 August 2021, 16:44
Postat de vasileroaita pe 15 August 2021, 15:37

L-am inregistrat pe nea Gigi. Am un catel mic si, poate, va invata sa latre auzindu-l!!

Ia de la Becali...ia si de la Becali...

840249752763604
Claudiu Mosoiu  •  15 August 2021, 16:27

Ce frumos. Feeric. O voce nemaipomenita. Hahahaaaahahaa. Si magarul din curtea unui satean, canta mai bine. Nu ai ce sa faci, cand de la atatia bani, creierul pleaca la pasunat. Este adevarat, unele persoane de la o anumita varsta, ajung la mintea copiilor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează