FOTBAL  »  LIGA 1  »  FCSB

Gigi Becali râde de inițiativa Craiovei: „Să îl clonăm pe Bîrsan, să punem Bîrsani și la linie”

Articol de - Publicat miercuri, 15 iulie 2020 11:29 / Actualizat miercuri, 15 iulie 2020 12:17

Gigi Becali ironizează tentativa celor de la CS Universitatea Craiova de muta data finalei Cupei României. 

  • CONTEXT: CS Universitatea Craiova a făcut o cerere oficială pentru amânarea Cupei României dintre FCSB și Sepsi;
  • Programată pe 22 iulie, la Ploiești, aceasta ar putea fi mutată după încheierea ultimei etape din Liga 1;
  • Oltenii au motivat decizia astfel: „În cazul unui succes al FCSB în finala Cupei României, atât FCSB cât și FC Botoșani ar avea asigurată prezența în viiitorul sezon al cupelor europene cu două etape înainte de final”.

„Acum îi intreb și eu pe ei. Astra era motivată când a jucat cu noi și ne-a bătut? Era motivată Astra când a făcut 2-2 cu CFR și i-a scos din cursă? Acum ce să le facem? Eu mai vreau încă doi Bîrsani. Să îl clonăm pe Bîrsan și să îl dăm la toate meciurile Craiovei. Punem numai Bîrsani, punem și la centru, punem și la linii. Dacă nu spui nimic, iar ți-l dă pe Bîrsan. El nu mai are ce să caute la FCSB. Îi dăm bani, îi dăm pensia, dar nu are ce să mai caute. Dacă ăla îl atinge de 3 ori pe Tănase în fața lui, iar el se uită... Unde ești, mă, la muls oile?”, a declarat Gigi Becali conform Pro X. 

Becali a făcut topul arbitrilor din Liga 1

„Cel mai bun e Feșnic. Mie de el îmi place, apoi Kovacs, dar numai să nu facă vreo nebunie, apoi Hațegan e bun, și Avram e bun. Lui Avram chiar n-am ce să-i reproșez. Uite, lui chiar nu am ce să îi zic. E mic așa, dar e bărbat”, a opinat Gigi Becali.

VIDEO. Gigi Becali: "Dinamo n-are nicio șansă la Comisii. Câștigăm Cupa României și o să terminăm pe locul 3"

Citește și alte știri despre FCSB:

Craiova-CFR, faza pe spionaj » Cum îi forțează oltenii mâna lui Gigi Becali

Gigi Becali instalează dictatura la FCSB! Ce le-a transmis jucătorilor: „Nu mai ai voie să râzi, să zâmbești! Când ajungi acasă, te bagi în pat și gata!”

Playtech: Tun senzațional dat de Teodora, fiica lui Gigi Becali. Cum a pus mâna pe milioane de euro


Comentarii (5)
dansy
dansy  •  16 Iulie 2020, 16:29
Postat de zorrozabal pe 15 Iulie 2020, 18:43

Iar se razgaie Becali!E la mintea si a unei gaini de crescatorie, ca victoria Craiovei si curajul lui Barsan, au fost hotarate in cadrul cooperativei-ca sa nu ia CFR titlu!

Spune-mi si mie care este cooperativa la care te referi cu nume si prenume daca exista.Adica in mintea ta creata Universitatea a intrat in cooperativa cu cine?Cu CFR?Cu Dinamo?Cu FCSB? Deci ceea ce scrijelesti pe aici este fara fond si pute a prostie ciobaneasca.|

dansy
dansy  •  16 Iulie 2020, 16:25

"AVRAM E BUN! "-Cata nerusinare pe acest individ pe nume Becali!!!!Avram A NENOROCIT MULTE ECHIPE CARE AU JUCAT CONTRA fcsb.iNCLUSIV PE uNIVERSITATEA ACUM 2 ani intr-un meci la Bucuresti cand nu l-a eliminat pe brutalul de Pintili(care avea deja un galben dat abia dupa vreo 5-6 faulturi grosolane) dupa un fault grosolan la Bancu.Eu zic ca Becali are nevoie de Avram clonat la toate meciurile.

sergentu72
sergentu72  •  15 Iulie 2020, 20:31
Postat de zorrozabal pe 15 Iulie 2020, 18:43

Iar se razgaie Becali!E la mintea si a unei gaini de crescatorie, ca victoria Craiovei si curajul lui Barsan, au fost hotarate in cadrul cooperativei-ca sa nu ia CFR titlu!

Esti un bursuc mai mic ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează