FOTBAL  »  Superliga  »  UTA - FCSB 2-1

VIDEO Gigi Becali și-a continuat teoria conspirației: „Istvan Kovacs are apartament cumpărat în blocul firmei lui «Nelu Mureșan»”

Gigi Becali, patron FCSB
Gigi Becali, patron FCSB

Articol de , , - Publicat marti, 29 august 2023 13:56 / Actualizat marti, 29 august 2023 16:48

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, a comentat, din nou, în termeni duri, cu tentă xenofobă, prestația brigăzii de arbitri din meciul pierdut de vicecampioana României, luni seară, pe terenul lui UTA Arad, scor 1-2, în etapa cu numărul 7 din Superliga.

Imediat după meciul de la Arad, Gigi Becali a intrat în direct la TV și l-a atacat pe Szabolcs Kovacs, arbitrul VAR care ar fi influențat prin sugestiile lui meciul dintre FCSB și UTA

Gigi Becali, derapaj rasist la adresa propriului jucător: „Păi ce, mă, ești țigan? Cum să faci așa ceva?”
FCSB
Gigi Becali, derapaj rasist la adresa propriului jucător: „Păi ce, mă, ești țigan? Cum să faci așa ceva?”

Patronul FCSB a oferit o nouă serie de declarații cu tentă xenofobă la adresa celor doi arbitri. 

VIDEO. Gigi Becali, un nou atac xenofob la adresa lui Istvan și Szabolcs Kovacs: „Ungurii au ceva cu mine!”

„După meciul de aseară nu am să comentez decât arbitrajul. Nu atinge mâna și zici că e 11 metri. Chiar dacă atinge mâna după ce a atins altă parte a corpului nu e 11 metri. 

Ăla de la VAR (n.r. -Szabolcs Kovacs) a țipat că cică e penalty! Îl întreb pe Istvan Kovacs: mai are nepoți să mă țină așa cât timp o să fiu în fotbal? De când sunt în fotbal numai belele am avut cu el.

E un arbitru mare. Dar cu mine greșește si nu mai e mare. Acum mi l-a dat și pe frati-su, l-au scos și pe ăsta din căciulă. Mai are vreun nepot, să-l facă și pe ăla arbitru?!

Să fie ungurii toți la mine, sa-i pună pe toți arbitrii unguri. Ungurii au ceva cu mine! Nu se poate așa! 11 metri și eliminare. Probabil nu le convenea să câștigăm. Dacă noi câștigăm, nu se mai uită lumea la fotbal, dacă FCSB e lider detașat. Ce sa vadă, Rapid si CFR

Sunt ăia 3.000 din Giulești și atât, nu se uită ei la TV. Mai are Dinamo fani prin țară, dar Dinamo săraca... Se mai uită ăia de la Craiova și atât. Dar atât, în rest FCSB peste tot în țară”, a declarat Gigi Becali, în fața Palatului din Aleea Alexandru. 

VIDEO. Gigi Becali: „Găman n-ar fi dat penalty, dar ăla țipa să dea”

„Găman n-ar fi dat penalty, dar ăla țipa să dea. Ăla de frică, că e fratele lui Istvan, a zis: «e ungur periculos...»,. De ce să dai 11 metri dacă zici că nu a atins mâna? De ce nu te uiți? 

Daca nu o atinge cum să dai 11 metri? Cum să dai penalty dacă nu vezi? Nu vreau să discut de restul, că nu am ce să discut. La 1-1 dădeam noi un gol. 

Gestul lui Coman tot din cauza lor a fost. Ăla a dat cu cotul și nu i-a dat galben. Era frustrat Coman. A driblat după, a dat mingea pe lânga el și a dat fault în atac”, a mai spus patronul FCSB

VIDEO. Gigi Becali acuză: „Istvan Kovacs are apartament cumpărat în blocul firmei lui «Nelu Mureșan»”

Patronul FCSB îl bănuiește pe Istvan Kovacs de legături suspecte cu CFR Cluj: „Am auzit că are apartament în blocul firmei lui «Nelu Mureșan»”. Becali nu a precizat clar dacă se referă la Iuliu Mureșan, fostul președinte al ardelenilor, sau la Nelu Varga, patronul lui CFR.

Becali l-a readus în discuție pe Răzvan Zamfir, un impresar de jucători care i-ar fi propus acestuia să facă un blat în anul 2005, la un meci în deplasare cu FC Brașov, 1-0 pentru FCSB. Unicul gol a fost marcat de Dorinel Munteanu. 

Atunci, conform lui Becali, dacă Gigi ar fi dat suma de 120.000 de dolari s-ar fi ales cu 3 jucători impresariați de Zamfir: Romeo Surdu, Laszlo Balint şi Casian Miclăus. Cei trei au evoluat titulari în acea partidă şi, după meciul cu FCSB, toţi trei au ajuns la CFR Cluj

Tranzacţia a eşuat din motivul că Becali ştia că mai există o echipă interesată ca Braşovul să piardă meciul cu FCSB: Rapid. Rapidul se afla pe locul 3 la acea vreme şi rata prezenţa în Cupa UEFA dacă Dinamo lua titlul. Iar Becali susține că Zamfir este omul din umbră care ar face legătura între CCA și clubul CFR Cluj.

„Eu mă lupt cu CFR! Ei stau la Cluj. Istvan are apartament cumpărat de la firma lui Mureșan! Trebuie văzută integritatea la nivel de FRF!

Ăla e oltean, ăla e ungur de la Cluj! Mă bat și cu oltenii din Oltenia, și cu ungurii de la Cluj! Urmează încă un transfer: o sa facă un nepot al lui Kovacs arbitru! Să îmi facă mie zilele negre”, a spus inițial Becali.

Întrebat ce explicații ar da Kyors Vassaras, șeful CCA, în cazul în care va fi întrebat despre sugestiile date de Szabolcs Kovacs din camera VAR, Becali a precizat: 

„Cred ca Vassaras va fi corect. Și-a dat seama că data trecută a fost penibil și va face ca englezul ala (n.r.- șeful arbitrilor din Anglia și-a cerut scuze după ce Wolves nu a primit un penalty evident în deplasarea cu Manchester United) și își va cere scuze. Nu mai are ce să zică aici, că nu mai are intensitate sau nu. Îl rog: cât sunt eu in fotbal, să nu promoveze un nepot al lui Kovacs! 

L-au pus pe frati-su, l-au scos din coajă. De 20 de ani e pe capul meu. Luați-l de pe capul meu. Cum poate în Europa să arbitreze așa bine și aici nu?”

 Gigi Becali: „Răzvan Zamfir e omul-fantomă de la CFR Cluj”

Chestionat dacă decziile luate de arbitri la meciul cu UTA Arad ar fi venit în semn de răzbunare în urma declarațiilor dure date de Becali despre Burleanu, patronul FCSB a răspuns. 

„Nu e o răzbunare a lui Burleanu. Eu mă iau de el că mai face câte vreo prostie și nu e respectuos. El trebuie să facă ce vrem noi, că noi conducem fotbalul! El nu vrea scandal, vrea pace și liniște. 

Aici e vorba de Zamfir. El e la Cluj, la CFR, e omul-fantomă. Că așa trebuie să fii când faci mișmașuri, fantomă.A venit acum 15 ani, jucam cu Brașovul și a zis că dau 120.000 dolari și iau 3 jucători de la Brașov. I-am zis să plece, că eu nu sunt hoț!”, a punctat Becali. 

Doar CFR e periculoasă. Am văzut Craiova și cu Iași și cu Farul. Era 2-0 pentru Farul si ei nu treceau de mijlocul terenului. Nu pot să pretindă că ne bat. Nu pot avea pretenții la titlu dacă nu trec centrul terenului.

-Gigi Becali, patron FCSB 

Citește și: 

Universitatea Craiova și-a anunțat noul transfer: „E apt pentru derby-ul cu FCSB”

Cel mai slab din ultimul an! » Becali a scos din formă un fotbalist esențial

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (44)
doar...titi
doar...titi  •  29 August 2023, 21:46
Postat de dai.o.gheara.iei.cu.doua pe 29 August 2023, 19:21

Ce vrei sa spui gigistilor în șlapi!? Că fură cu arbitri după vremea lui Ceaușescu și Crăciunescu!?... Păi asta știe toată lumea!

iar n-ai inteles!!!franarii au castigat titlurile in trecut cu craciunescu si apoi balas...iar viitorul angajat va fi istvan!!!

dai.o.gheara.iei.cu.doua
dai.o.gheara.iei.cu.doua  •  29 August 2023, 19:49

Gigi nici tu nu ești deranjat in niciun fel în golăniile tale de burleanu!! De ce ii vezi doar pe ceilalți!?

dai.o.gheara.iei.cu.doua
dai.o.gheara.iei.cu.doua  •  29 August 2023, 19:47

Rușine Gigi Becali!

Vezi toate comentariile (44)
Comentează