FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO

Reacția lui Gigi Becali după ce a aflat că Istvan Kovacs e favorit să arbitreze FCSB - Dinamo: „Ce vreți să fac? Să începem cu circul de acum?”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat joi, 09 septembrie 2021 17:24 / Actualizat joi, 09 septembrie 2021 18:08

FCSB și Dinamo se întâlnesc în „capul de afiș” al etapei cu numărul 8 din Liga 1. Această partidă va fi condusă, foarte probabil, de Istvan Kovacs. Gigi Becali, patronul roș-albaștrilor, a reacționat destul de vehement la aflarea numelui arbitrului care va conduce marele derby al României.

  • FCSB – Dinamo se joacă duminică, de la ora 21:00. Partida va fi liveTEXT, video și foto pe GSP.ro și în direct pe LookSport+, Digi Sport 1 și TV Telekom Sport.

Deși era de așteptat ca Ovidiu Hațegan să fie cel care va conduce acest meci, se pare că Istvan Kovacs, un arbitru cu care cei de la FCSB au mai avut dispute, va conduce meciul de pe Arena Națională. Acesta va fi ajutat la două linii se vor afla Ovidiu Artene și de Vasile Marinescu.

FCSB l-a mai acuzat în dese rânduri, în sezoanele trecute, pe Kovacs că ar fi greșit împotriva lor. După ce a aflat cine ar putea conduce derby-ul, Gigi Becali a reacționat.

„Ce vreți să fac? Să începem cu circul de acum? Până nu vom avea VAR nu avem ce face, trebuie să mergem pe mâna arbitrilor din teren. Nu mai contează cum ne-a arbitrat Istvan Kovacs sau alții în trecut, important este ce o să fie de acum. 

Am început alt campionat. Acum am un antrenor foarte bun la echipă și am mare încredere în el. Nu vreau să mai vorbesc prea mult. 

Oricum meciurile de acum cu Dinamo nu îmi mai aduc trăirile și emoțiile pe care le aveam atunci când mă băteam cu finul Cristi Borcea”, a declarat Gigi Becali, pentru ProSport.

Interes uriaș al fanilor înainte de FCSB - Dinamo

Puse în vânzare inițial doar online de către FCSB, biletele s-au vândut în număr mare înainte. Circa 11.000 de tichete au fost achiziționate de fanii roș-albaștrilor anunță Digisport. Numărul lor poate crește semnificativ, de astăzi acestrea regăsindu-se și la casele de bilete.

Clubul Dinamo a primit 8.000 de tichete și este de așteptat ca acestea să se vândă în totalitate. Chiar dacă lumea nu s-a înghesuit la stadion în primele runde ale sezonului, lucrurile stau complet diferit înaintea meciului cu rivala de moarte. 

„Mai sunt 2.500 de bilete pentru meciul cu FCSB. Echipa s-a întărit. E nevoie de prezența noastră masivă în peluză!”, au scris ultrașii dinamoviști pe Facebook în urmă cu 2 zile. 

Astfel că este de așteptat o prezență numeroasă la derby-ul României de duminică seară.

CITEȘTE ȘI ALTE ȘTIRI DIN FOTBALUL INTERN:

Budescu se transformă în Spider-Man: „M-a mușcat un păianjen” + cum a fost convins să revină la FCSB

Dan Petrescu, revoltat după ce a aflat că va întâlni Craiova în Cupă: „Am citit criteriile, dar nu înțeleg! Nu are logică” + reacția lui Reghecampf

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
140306777707610
Nichita Gheorghe  •  10 Septembrie 2021, 16:50

Uitandu-ma la poza cu Becali, am o nedumerire ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rocky5
rocky5  •  09 Septembrie 2021, 22:47

Sa-i reactiveze pe Vali Argăseală și pe Părintele! Cu ăia nu dădea niciodată greș!

creeperno999
creeperno999  •  09 Septembrie 2021, 22:40

Ambele echipe au fost dezavantajate de acest pseudo-arbitru!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează