FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, reacție neașteptată după revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Acum cred din nou în titlu! Poate se arată «Baba pricina»”

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 martie 2019 20:24

Dan Petrescu a revenit oficial pe banca lui CFR Cluj. Paradoxal, Gigi Becali crede că șansele celor de la FCSB la titlu cresc odată cu această numire. 

„Am spus că Minteuan e prea norocos și că trebuie să vină altul în locul lui. Ce poate să facă Dan Petrescu mai bine decât 5 victorii la rând, ca Minteuan? Cu Conceicao jucau posesie. Și el era periculos.

Mie îmi convine, acum o să arunce mingea în fața și apoi după ea. Cred din nou în titlu acum. Bine, e posibil și să aibă continuitate, dar să vedem.

Poate nu s-a arătat pricina anul trecut și se arată acum. Hai să vedem cu Astra, poate se arată «Baba pricina». Apoi cu Craiova din nou. Nu mă mai îngrijorez atât de tare. Trăiesc după o altă filosofie acum”, a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport. 

1,60este cota lui CFR Cluj la câștigarea titlului în Liga 1. FCSB are o cotă de 3,60, iar CS U Craiova 5,50

Vezi și: 

Bogdan Mara confirmă revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Va sta pe bancă la următorul meci”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (21)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  23 Martie 2019, 14:06
Postat de andyandrei2015 pe 22 Martie 2019, 23:18

asa e ,dar ce sa piarda,ca rareori a fost pe primul loc,mai bine zis nu il castiga steaua,si castiga cfr insa cu un joc mediocru,arbitraje favorabile....

si totusi nu i-ati mai batut de ani buni de zile...asta cu toate ca in meciurile directe greselile de arbiraj au fost mereu in favoarea voastra...

983732924972315
Soos Vilmos  •  23 Martie 2019, 11:45

Pasarea malai viseaza.

cluj_cluj
cluj_cluj  •  23 Martie 2019, 07:51
Postat de Todinca Mihai pe 23 Martie 2019, 07:23

Nu putea gigilica sa ii ofere aceleași condiții li Dan Petrescu sa antreneze FCSB STEAUA și să vb facă performanță ? sigur că putea dar atunci echipa asta nu mai era bătaia de joc a nebunului să de-a Dumnezeu să o piardă cumva sau sa o vanda pentrucă daca nu faci performanță nu meriti să exiști iar atîta timp cît va fi in mîna nebunului ăsta noi nu avem cum face performanță neaducind antrenori cu personalitate și de valoare și jucători asemenea

Aproape corect. Doar confuzia cu STEAUA e inutila. Fecese be he he nu este si nu a fost campioana europei. Singura mare performanta e 24 de meciuri fara victorie. Cu asta se poate lauda oierul.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează