FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, reacție sexistă când vorbea despre Firea: "Femeia nu poate să facă față, nu e născută să facă asta!"

Articol de GSP - Publicat marti, 19 iunie 2018 14:58

Gigi Becali, patronul FCSB, a reacționat dur după dezvăluirile făcute de Gazeta Sporturilor, despre protocolul semnat de FCSB cu Primăria București, condusă de fina lui, Gabriela Firea.

Becali a avut un nou discurs misogin. Patronul a explicat că nu discută cu femeile despre afaceri.

"N-am vorbit în viaţa mea cu Gabriela Firea despre afaceri. Nu am vorbit nici cu nimeni din Primăria Capitalei. Astea le rezolvă Argăseală cu funcţionarii din primărie. Nu e problema mea pentru că nu am plătit niciodată mai mult cu alţi primari şi cu Gabriela Firea mai puţin. Tot aceiaşi bani i-am plătit.

Eu nu vorbesc afaceri cu femeile. Poate să fie Firea preşedinte, că tot nu vorbesc cu ea afaceri. Aşa vreau eu. Mă obligă cineva să vorbesc? Nu fac asta pentru că se alege praful când vorbești afaceri cu o femeie cu înaltă funcţie. Femeia nu poate să facă față, nu e născută să facă față.

Mă vedeţi pe mine găinar și cioflingar de12.000 de euro? Fac eu asemenea mizerii, să o pun într-o situaţie urâtă pe Gabriela Firea, fina mea, pentru 7.000 – 12.000 de euro? Mă credeţi aşa? Eu nu o sfătuiesc să facă nimic. Eu nu învăţ femeile ce să facă. Eu îi învăţ pe bărbaţi ce să facă. Pe femei nici măcar nu le îndrum", a declarat Gigi Becali la TV Pro X

Citește AICI dezvăluirile Gazetei Sporturilor.

1.DOCUMENT ȘOCANT Firea i-a dat cu dedicație lui Gigi Becali îngrijirea terenului de pe Național Arena, oricât ar costa! FCSB poate cheltui oricât din banii publici

2. ACTE CU LUCRĂRI ȘI PREȚURI » Cum a păcălit Firea opinia publică în cazul contractului dat cadou lui Becali

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
cristiancelmare
cristiancelmare  •  19 Iunie 2018, 23:47

Gigi ,pentru 12000 pe luna eu cred că te cioflingaresti.

gicab
gicab  •  19 Iunie 2018, 17:48

Asta e precum chestia aia cum ca de fcsb se ocupa vasi... vrea sa se scoată astfel...

theo_s
theo_s  •  19 Iunie 2018, 16:43

Ati invatat toate etichetele stangii radicale: "rasist", "sexist", "homofob". Ce treaba aveti voi cu aceste "evaluari"? Sunteti politia morala GSP? Cam asa.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează