FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi Becali recunoaște în premieră: "Da, m-am băgat peste Gâlcă. Am cîștigat împreună!"

Articol de GSP - Publicat marti, 26 mai 2015 19:25

Gigi Becali a recunoscut pentru prima dată că s-a băgat peste tactica lui Costel Gâlcă în acest sezon.

Patronul Stelei consideră că dacă n-ar fi recurs la acest gest, formația roș-albastră n-ar mai fi contat în lupta la titlu pe care o duce cu ASA Tg. Mureș.

"Săptămîna asta o să vă spun concret ceva și vă voi demonstra că dacă eu nu m-aș fi băgat la echipă nu mai contam la campionat. Campionatul era pierdut.

E vorba de 3 puncte pe care le-am cîștigat împreună! Eu nu intervin tot timpul. Lucrurile au mers bine, am avut 12-13 puncte avans. Atunci cînd mai sînt doar 2-3 puncte intri și te implici. E ușor să vorbești pe banii altora", a spus Gigi Becali la Digisport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (67)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  27 Mai 2015, 21:08

ai mila de gigi

madskills
madskills  •  27 Mai 2015, 10:14

imi pare rau ca nu pot sa atasez poze ca pe facebook aici. Puneam o poza cu un pres, asta va defineste cel mai bine dragi jurnalisti ! Cred ca aveti in casa icoane cu gigi si ati fost in doliu cat a fost asta la racoare. Vai si amar de voi si de etica voastra profesionala..

911172995609353
Gica Matei  •  27 Mai 2015, 08:50

Un mizerabil, ciobanul... nu putea sa nu isi aroge el meritele, dupa ce a vandut, in iarna a vandut cei mai buni jucatori din echipa. ?M-am saturat de infectul asta si nu o sa mai scapam de el in veci, mai ales ca ziaristii mizerabili il tot ling in fund, dupa ce a iesit... Punct

Vezi toate comentariile (67)
Comentează