FOTBAL  »  Superliga  »  AJAX - STEAUA 2-0

Gigi Becali renunţă la intervenţiile de la TV: "Discutăm despre fotbal o dată pe săptămînă, la palat"

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 februarie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 15 februarie 2013 17:37

Gigi Becali, patronul Stelei, a anunţat la sosirea în România, după ce a urmărit la Amsterdam meciul echipei sale cu Ajax, pierdut cu 0-2, în "şaisprezecimile" Europa League, că va mai oferi declaraţii despre fotbal numai o dată pe săptămînă în cadrul unor conferinţe de presă organizate la reşedinţa sa din Aleea Alexandru.

"Vreau să rămînă bine stabilit un lucru. Pînă acum am făcut numai ce am vrut eu şi ce a vrut presa, aşa am trăit eu. De acum încolo eu o să trăiesc cum îi place familiei mele.

O să fac aşa: în ceea ce priveşte fotbalul, o să vorbim o dată pe săptămînă, la palat, iar în ceea ce priveşte politica, o să vorbim cînd vreţi voi, dar numai la Parlament", a spus Gigi Becali la sosirea în ţară.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (52)
nusu_d
nusu_d  •  16 Februarie 2013, 15:39
Postat de hofer pe 16 Februarie 2013, 01:45

Hahahahahaha, muahahahahaha. Mai bine ar fi sa nu mai vorbesti deloc.

Daaa. Cel mai bine ar fi daca acest maimutoi de Jiji nu ar mai vorbi deloc. Ar face multa lume fericita. Vorba lui CTP: becali este o infectie! Daca unii "ziaristi" nu ar fi atat de slugoi acest personaj nici nu ar trebui bagat in seama. Vorbeste atat de mult si atat de prost, iar gura aia numai in belele l-a bagat, dar de atata poate. Are creier de cercopitec.

prisecarul
prisecarul  •  16 Februarie 2013, 13:00

in vecii vecilor nu va renunta fecali la aparitiile tv. asa a promis si cand a iesit din arest, si cand a fost ales parlamentar si in multe ocazii. minunea a tinut, ca de obicei, 3 zile. moare daca nu apare pe sticla iar jurnalistii vor ramane fara sposorizare.

vyb_texas
vyb_texas  •  16 Februarie 2013, 02:26

politica ., parlament ... cuvinte pe care inainte de steaua ciobanul nici nu stia sa le pronunte . mare popor de natarai suntem daca a juns unul ca el in parlament .

Vezi toate comentariile (52)
Comentează