FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi Becali revine în forţă: "Le dau jucătorilor 10.000 de euro dacă bat Astra" » Ce transferuri anunţă

Articol de GSP - Publicat luni, 10 decembrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 10 decembrie 2012 19:01

Patronul Stelei, Gigi Becali, a vorbit pentru prima dată public după campania electorală. Finanţatorul echipei din Ghencea a anunţat prima specială pentru meciul cu Astra, dar a şi anunţat cîţiva dintre jucătorii pe care Steaua îi urmăreşte în această iarnă.

...despre meciul cu FC Copenhaga: "La Copenhaga nu aveam de ce să am emoţii. Ştiam că echipa mea nu poate să nu cîştige minimum un punct. Nu avea cum să fie bătută la două goluri", a spus Gigi Becali la televiziunea sportro. 

...despre partida cu Astra: "Meciul cu Astra va fi greu, sînt foarte motivaţi, nu au o echipă foarte puternică, dar nici slabă. Însă e prea mare diferenţa. Jucătorii mei au primă 10.000 de euro pentru meciul ăsta. Au tot ratat primele, la 5 meciuri aveau 20.000 de euro, dar s-au încurcat la al 5-lea, la patru meciuri s-au împiedicat cu Braşov, trebuie să le dau o primă pentru meciul ăsta. Trebuie să-i spulbere"

...despre transferuri: "În principiu nu pleacă nici un jucător, dacă vine vreo ofertă foarte mare negociem. Dacă îmi dă 5 milioane de euro, normal că îl dau pe Bourceanu. Dacă Chiricheş are ofertă de 10 milioane, da, poate pleca. Am avut ofertă de 7 milioane de la AC Milan, dar nu am vrut să-i dau drumul"

... despre veniri: "Îmi place Maxim, l-am adus pe Iancu, îi luăm în calcul şi pe Bozovici, Rui Duarte, dar doar aşa un contract pe un an, cu clauze dacă nu respectă regulamentul. Aici nu e Giuleşti, sîntem la Steaua!"

...despre Rapid: "În România, cînd nu eşti miliardar în euro, trebuie să fii atent. Copos a stabilit un buget şi a început să arunce cu 15.000 pe Surdu, 17.000 pe Apostol, normal că s-a dus bugetul. Trebuie să faci altfel, a dat buget şi uitaţi-va unde a ajuns"

...despre Dumitraş: "L-am luat cu 300.000 de euro pe Dumitraş şi m-am înţeles acum cu Ceahlăul. Îl dau înapoi cu 100.000 de euro, ce să fac? Sînt om de onoare. Îi las să îmi dea banii în rate, în 6 luni".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (47)
cfrclujole
cfrclujole  •  09 Ianuarie 2013, 18:48

jhhhh

cfrclujole
cfrclujole  •  09 Ianuarie 2013, 18:48

kjgh;h

cfrclujole
cfrclujole  •  09 Ianuarie 2013, 18:47

igu;ighgh

Vezi toate comentariile (47)
Comentează