FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi Becali s-a întors la închisoare, dar se pregăteşte să iasă definitiv: "Scriu cărţi de religie şi sport sau mă eliberează CEDO"

Articol de GSP - Publicat marti, 13 mai 2014 00:00 / Actualizat marti, 13 mai 2014 12:14

Gigi Becali şi-a făcut planul pentru a ieşi cît mai rapid din închisoare. Chiar dacă Victor Ponta i-a confirmat că-l va graţia în cazul în care va ajunge preşedinte, patronul Stelei are şi planul de rezervă.

"Dacă s-a dezincriminat, mă duc, fac contestaţie la executare în dosarul Valiza, se constată că s-a dezincriminat, se descontopesc faptele. A luat şase luni la contopire. Cade Valiza, cad şi cele şase luni, rămîne Becali cu trei ani. Mai muncesc două, trei luni - scădere, mai scriu încă o carte de religie şi încă una de sport şi scad din doi ani încă şase luni şi rămîn cu un an jumătate. Şi ies peste şase luni şi cu asta basta!, a declarat Gigi Becali.

Ce este dezincriminarea: scoatere din sfera ilicitului penal a unui comportament care a avut la un moment dat semnificaţie de infracţiune.

"Mă eliberează CEDO"
Becali a spus că este posibil chiar să iasă şi mai repede, în urma unei decizii a CEDO, bazată pe un articol potrivit căruia persoanele grav bolnave şi care nu pot fi tratate în reţeaua penitenciarelor trebuie lăsate să se trateze în libertate:

"Peste două săptămîni face Dumnezeu un semn spre mine şi mă eliberează de la CEDO, pe regim de urgenţă. Că nici avocaţii habar n-au. E un articol, numărul trei mi se pare, că nu poţi să ţii omul bolnav grav în puşcărie. Că eu am certificat medical.

Nu se poate vindeca omul în puşcărie, obligă statul român să ia măsuri. Adică i-a încălcat dreptul ăsta şi să se repare. Procurorul general, ministrul de Justiţie, face demersuri la Curtea Supremă, să repare. Şi spune daţi-l afară din puşcărie, să se vindece şi după aia să vină înapoi. Şi eu mă vindec mai greu... cam în doi, trei ani. Mă vindec pînă la 1 decembrie, cînd vine noul preşedinte şi pac, Becali graţiere. Dar cine ştie. Poate se ambiţionează şi tata Băse, şi buf!"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
gabisp
gabisp  •  14 Mai 2014, 16:33

CIRC a facut de cand i s-au asternut la picioare precum presurile, toate televiziunile, CIRC face cand e in puscarie, CIRC face si cand e eliberat pentru o zi din puscarie ... Omul nu stie sa faca altceva ...

gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  13 Mai 2014, 17:40
Postat de florin_videa pe 13 Mai 2014, 12:57

hahaha, prostule, poate nu ai observat, dar stelistii nu prea il vor pe becali, ceea ce e si logic, te poti uita doar la rezultatele stelei tu poate esti basist, asa pari

dashteptule, nu sunt pesedizd. clar ?!:) io zic sa faceti zid in jurul lui jiji, ca fara banii lui si'ai lui hrebenciuka, ajungeti ca_corona.:) faceti petitii, votati'l pe dottore...

vasglo
vasglo  •  13 Mai 2014, 14:46

E tare Nea Gigi asta, cum trage si el un vant sau scoate nasul la plimbare, cum cohorta de jurnalisti, televizuni si droaia de antistelisti frustrati, sar sa-l inhate cu nesat si sa dezbata pe seama "geniului"...!!:)))

Vezi toate comentariile (8)
Comentează