FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Gigi Becali s-a mutat la Dinamo » Mutu a făcut un anunț ireal: "Pe banii ăștia îl vom vinde pe Rivaldinho"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 07 februarie 2017 20:54

După oficializarea transferului lui Rivaldinho la Dinamo, Adi Mutu a anunțat că așteaptă ca fotbalistul de 21 de ani "să explodeze" la Dinamo, pentru a fi vândut mai apoi pe cel puțin 10 milioane de euro.

"Nu e corect să îi luăm încrederea. Sunt normale criticile. Nu plecăm de la ideea cine e Rivaldinho. A renunțat la un contract mai bun ca la Dinamo. A demonstrat că e Rivaldinho.

El e 9 împins. Poate juca acolo, dar este decizia lui Andone. Nu mă bag. Vrem să explodeze în România pentru a-l vinde pe 10-15 milioane de euro", a spus managerul lui Dinamo la TV Digi Sport.

Mutu a făcut o declarație asemănătoare în această iarnă, în momentul în care a fost întrebat dacă va mai pleca vrun jucător de la Dinamo.

La acel moment, oficialul dinamovist a declarat că gruparea din Ștefan cel Mare ar mai fi dispusă să-l vândă pe Rotariu doar pentru 10 milioane de euro. Mijlocașul a fost transferat în cele din urmă la FC Bruges, dar Dinamo a încasat doar 2,2 milioane de euro pentru mutare.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
ortega
ortega  •  08 Februarie 2017, 07:36

Daca Ciobandantul ar trage pe nas liniutele mutalaului , baronul Munchausen ar rosi la ce transferuri ar face Pacifistul Intunericului ...

khal_37
khal_37  •  08 Februarie 2017, 00:38

Dacă a venit la fcdb1948 care nu a mai câștigat un campionat din 2007....e clar ce valoare are, poate sa-l cheme Rovaldinhio.

roja_azul76
roja_azul76  •  07 Februarie 2017, 22:19
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

E bun la rinamo,păstrați-l voi.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează