FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali s-a păcălit singur: l-a masacrat pe Florinel Coman, dar a fost peste Ianis Hagi!

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de , - Publicat joi, 25 aprilie 2019 09:17

FCSB. Parametrii de joc ai atacantului Florinel Coman, 21 de ani, au fost peste cei ai mijlocașului ofensiv Ianis Hagi, 20 de ani, în meciul Viitorul - FCSB 1-1, în care Gigi Becali a ordonat din fața televizorului ca atacantul să fie scos de pe teren imediat după startul reprizei secunde.

Florinel Coman e vinovatul de serviciu la FCSB în acest sezon. Aproape de fiecare dată când jocul întregii echipe nu funcționează și nici rezultatul nu e favorabil, cel sacrificat e fostul atacant al Viitorului.

La fel s-a întâmplat și în disputa de duminică, de la Ovidiu, când Coman a fost scos de pe teren la 6 minute după startul reprizei secunde.

Decizia a fost una extrem de surprinzătoare, având în vedere că nu a fost cauzată de o problemă medicală și a părut să-i aparțină exclusiv patronului, a cărui imixtiune inclusiv în rolul antrenorului de a efectua modificările a fost dezvăluită și în spațiul public.

Scoaterea lui de pe teren l-a determinat pe Coman să răbufnească și să aibă gesturi prin care și-a exprimat nemulțumirea.

A refuzat să mai rămână pe bancă, deși mai erau de disputat 40 de minute din meci, și-a luat geaca și a plecat la vestiare.

florinel coman

Totuși, parametrii de joc pe care Coman i-a avut nu doar că n-au fost slabi, dar într-o comparație cu Ianis Hagi, fotbalist pe care Becali l-a lăudat inclusiv după meciul direct și pe care ar fi dispus să-l cumpere, au fost chiar superiori. Deși a jucat cu 40 de minute mai puțin, Coman a tras mai multe șuturi la poartă, a driblat mai mult și a câștigat mai multe dueluri decât fiul lui Gică Hagi.

parametru 

Egalul lui Tase și peste Man!

Coman stă bine nu doar într-o dispută cu Ianis și, astfel, reacția lui din momentul schimbării e îndreptățită, dar chiar și într-o comparație cu colegii săi din linia de 3 din spatele lui Hora și apoi Gnohere, Florinel nu cu nimic mai prejos. Și aici comparația e disproporționată din start din cauza minutelor bifate.

man tanase

Coman a avut o repriză și un pic, Man și Tănase au fost integraliști. Dar chiar și așa, randamentul lor, mai ales la volumul total al șuturilor și al driblingurilor, a fost sub cel al lui Coman.

10 goluri a marcat Coman în acest sezon, în toate competițiile, fiind al doilea golgeter al echipei, după Gnohere, care are 18

Citește și:

Dezvăluiri din vestiar: în plină luptă cu CFR, FCSB acuză tensiuni interne » Mesajul alarmant al unui jucător
AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (32)
tinn_2
tinn_2  •  26 Aprilie 2019, 01:16
Postat de rocky2 pe 25 Aprilie 2019, 12:46

Eu nu sufar, ma bucur chiar! gigimea pregateste cvintupla pentru la anul! Ce vrei mai mult?;)

Dudelange va lovi din nou

102247337656522
Sarmanul Dionis  •  25 Aprilie 2019, 17:55
Postat de spinoza pe 25 Aprilie 2019, 10:32

Becali greseste ca se baga la echipa si peste antrenor. Sa faca ce a facut Ivan Savvidis cu Razvan la PAOK si va avea meru tribunele pline!

intelectualule,la ce taraba esti patron ?! tu te bagi peste vanzatorul de marar,sau ai incredere in profesionalismul lui ?! orice patron isi apara investitia daca nu merge bine,chiar si aia de isi platesc rezidenta in great britain,alde refugiatii din est si mai departe !

102247337656522
Sarmanul Dionis  •  25 Aprilie 2019, 17:31
Postat de Puscasu Dan pe 25 Aprilie 2019, 16:51

Deci acolo la FCSB tehnicienii fotbalului se intrec in ale gafelor. Dupa ce a omis transferuri care astazi fac furori la echipe mari a distrus cativa jucatori prin asa zisa nu e de Steaua. Pana la urma o sa-i piarda pe Tanase, Coman, Nedelcu, Benzar pentru ca acolo fotbalul e cam greu la stomac ca si carnea de porc. Hagi ar fi facut minuni cu astia poate chiar in Liga Campionilor asa cum a facut Dan Petrescu cu Urziceni echipa pe care Becali a luat-o in masa ulterior si a facut bici. Dar sa nu ne grabim. Poate se trezeste cineva si vede ca acolo pana la urma nici antrenorul nu mai e de vina. Noroc ca eu cred in FCSB de fapt in fosta Steaua din care a mai ramas doar Ducadam , comentatorii TV, publicul si MM. Bafta in Champions League unde parafrazand pe cineva FCSB trebuie lasati de ceva ani sa se pregateasca.

Dupa ce a omis transferuri care astazi fac furori la echipe mari ??? poate dai si 1-2 exemple ! sa nu spui budescu !

Vezi toate comentariile (32)
Comentează