FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID VIENA - FCSB 3-1

Gigi Becali s-a răzgândit peste noapte! Anunță un titular pentru returul cu Rapid Viena: "N-ai cu cine să joci la București! O să vorbesc și cu Dică"

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 august 2018 13:31

FCSB a pierdut manșa tur a play-off-ului Europa League contra lui Rapid Viena, scor 1-3. Gigi Becali a anunțat, la cald, o serie de trasnsferuri. Astăzi a revenit și crede că a găsit fotbalistul ideal pentru mijlocului terenului. 

  • Returul se joacă joi, 30 august, pe Arena Națională, de la 21:30. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Pro TV.

"Nu cred că o să mai plece niciun jucător. Filip este o soluție, că n-ai cu cine să joci la București. Noi trebuie să marcăm goluri, dar ne trebuie și un mijloc foarte bun, să recupereze mingi. Pintilii a recuperat de 4-5 ori.

Aia e treaba lui Filip, știe foarte bine să facă asta, să fure mingea adversarilor. O să vorbim și cu Dică, să vedem și ideile lui. Eu o să fiu de acord cu orice spun el", a declarat Gigi Becali la Pro X. 

Vezi și: Gigi Becali schimbă radical strategia după înfrângerea din Europa League: "Reinventăm echipa!"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (19)
sexilian
sexilian  •  25 August 2018, 00:20

oameni la priveghi,reusita poza,putinari suparati,cine-i mortul?

zorrozabal
zorrozabal  •  24 August 2018, 16:51

Si bineinteles vreun tusier!Pai cine sa dea penalty-ul,fara de care...nu merge!

chirvase
chirvase  •  24 August 2018, 16:23

Cum zicea MIMI puşcăriaşa : "Rapid Viena sunt buni, ne-o dăm cu ei". Aşa este, le-au dat-o austriecii !

Vezi toate comentariile (19)
Comentează