FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali s-a resemnat! A intrat în direct la TV: „Gata, e treaba lor, să facă ce vor! Începe Postul, văd meciurile și apoi sting televizorul”

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 martie 2020 19:05

Gigi Becali (61 de ani), finanțatorul celor de la FCSB, a declarat în această seară că nu se va mai implica deloc la echipă în perioada următoare, afirmând că-și va schimba atitudinea în Postul Paștelui. 

„Normal că mi-a trecut supărarea (n.r - după egalul de la Botoșani, 2-2). Am fost la slujba de iertare, de azi încolo cer iertare în fața tuturor dușmanilor, în special în fața oamenilor din fotbal. Nu mai supăr pe nimeni, nu mă mai cert cu nimeni. Fotbaliștii greșesc pentru că sunt oameni. 

Mâine dimineață începe Postul, văd meciurile și atât. În rest, la revedere! Văd meciul și închid televizorul. Va fi liniște la echipă. Treaba lor, să facă ce vor! 

Eu mă împac cu toată lumea, dar nu pot obliga pe cineva să se împace cu mine. Talpan nu are inima învârtoșată, are inimă bună, doar că are o iubire de sine. Nu vreau să-l caracterizez, nu vreau să-l judec”, a declarat Gigi Becali, la Realitatea Plus. 

„Dacă vrea Domnul, luăm titlul! La Judecata de Apoi, nu voi fi întrebat dacă am luat titlul în 2020” - Gigi Becali, patron FCSB

Vezi și: 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (48)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  02 Martie 2020, 13:17

Ce s-ar face unii fără nelipsitul Becali? Vai, ar trebui să comenteze trăznăile ălora din playout și din liga a doua... Așa, mâzgălind pe-aici, mai uită și ei de necazuri...

gintonic
gintonic  •  02 Martie 2020, 10:54

Sa vezi de-acum ce joaca fcsb !! tiki-taka, joga-bonito! :)) Daca era Galca sau Protasov antrenor, mai ziceam... dar cu smeritul si inertul Vintila...

ray51
ray51  •  02 Martie 2020, 09:27

Cat te va tine???

Vezi toate comentariile (48)
Comentează