FOTBAL  »  LIGA 1  »  AFACERI

Gigi Becali s-a săturat! Singura afacere din România pe care o va păstra: "Prețul e de 10 milioane"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 06 februarie 2017 18:54

Gigi Becali a dezvăluit că va vinde afacerile pe care le deține în România, cu o excepție: clubul de fotbal. Omul de afaceri este gata să înființeze și un nou partid politic.

"Vreau să îmi simplific viaţa. Nu mai vreau să muncesc. Deşi sunt milionar, în închisoare nu am avut niciun ban în buzunar, nici măcar pentru un pachet de biscuiţi. Tot ce am vând. Singurul business pe care îl păstrez este echipa de fotbal Steaua", a afirmat Becali pentru Capital.

Gigi Becali a stabilit prețul fabricii de armament de la Drăgășani, pe care a cumpărat-o în 2004, dar care a intrat în insolvență în 2013.

Becali a adăugat că intenționează să revină în politică și să își facă un nou partid, după ce a condus formațiunea politică "Partidul Noua Generație" (PNG).

"Intru în politică. Un nume posibil pentru noul partid este Familia Ortodoxă. Camarazii mei la înfiinţarea partidului vor fi doar academicieni, profesori universitari. Vreau ca România să fie condusă de oameni cu studii", a adăugat Becali pentru sursa citată.

Playtech: ȘOC! Scene interzise minorilor la Vorbește Lumea. Cum a putut să apară o vedetă în fața Adelei Popescu FOTO


Comentarii (19)
ionnis
ionnis  •  07 Februarie 2017, 09:53

Ce afaceri? Bisnita e afacerea lui favorita

cristiancelmare
cristiancelmare  •  07 Februarie 2017, 02:51

Un "creștin "cu fabrica de armament,mai trebuie să-si face și un bordel și ne-am dus dracu cu totii

betman99
betman99  •  06 Februarie 2017, 22:11
Postat de godot pe 06 Februarie 2017, 21:02

Ce omite să spună pușcăriașul ăsta e faptul că NU are nicio afacere în adevăratul sens al cuvntului. Tot ce a avut și a însemnat afacere reală a fost falimentată (vezi colosul AVICOLA, ARCOM, SERE LEORDENI). Este complet incapabil să investească, să creeze, să plătească taxe și salarii, să producă VALOARE ADĂUGATĂ și să aibă profit. Omul e doar un speculator abil și foarte norocos (cumpără ieftin și vinde scump), care a dovedit că habar nu are să conducă o afacere. Bișnițar. Steaua e doar un alt noroc de-al pușcăriașului, noroc pe care l-a nenorocit în cel mai tragic mod posibil.

Corect!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează