FOTBAL  »  Superliga  »  CORONAVIRUS

Gigi Becali se implică în lupta cu coronavirus: „Dacă văd amărăciune în jurul meu, cum să nu ajut” + Copos a vrut să ajute, dar nu l-a mai sunat înapoi

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 martie 2020 13:07

Gigi Becali (61 de ani) a oferit declarații despre pandemia de coronavirus prin care trece România și despre ajutorul pe care îl oferă spitalelor. 

„Poate zice Dumnenezu că nu dă niciun mort la români și ne vindecăm. Vezi cum face? Noi avem îngerul păzitor de la Botez. A, ziceți că Becali e nebun. O să vedeți voi bilanțul peste câteva luni că nu o să fie nici bolnavi, nici mortalitate.

Nu vezi că ăia, bogații, nu au probleme? Tot săracii au probleme, nu au ce mânca, nu au nimic. Dacă ai dragostea în suflet, nu te gândești la tine. Eu degeaba am bani, dar dacă văd amărăciune în jurul meu, cum să nu ajut. Vreau să ajut oameni, nu să dăm la fotbaliști să se distreze și să cumpere mașini scumpe. La clinică la mine am ceva sofisticat. Am fost la biserică și trebuie să văd acum dacă au luat derogări să facem testări. Avem laborator genetic, la Matei Balș se mai face așa”, a spus Gigi Becali la Pro X.

Becali și zgârcenia lui Copos

„Da, am comandat de peste tot măști și combinezoane. din Turcia și de la Brăila, îmi dau 7 mii pe zi și lucrează doar pentru mine. Nu provoc oamenii să facă donații că nu vreau să îi tulbur să mă înjure. Milostenia se dă din inimă, impulsul dragostei față de oameni. Copos m-a sunat că vrea să cumpere și el. I-am zis să mă sune azi, dar nu m-a sunat. E om bun, dar e zgârcit George. Greu să învingi zgârcenia, are din aia bolnăviciosă”, a adăugat Gigi Becali la TV Pro X.

Gigi Becali îl „ceartă” pe Olăroiu

„Să nu se supere Oli, dar bagă mâna în buzunar, nu e nevoie de 100 de porții de mâncare caldă pentru doctori. Dă-le bani, cumpără-le ce au nevoie să vindece, nu mâncare. Să nu se supere, dar dacă atunci când ești milionar, faci un gest mic... Pe mine mă sună 20 de spitale că au nevoie, dar nu mai vreau sa mai zic. E stare de urgență, semnați și plătiți, pe bandă rulantă”, a mai spus Becali pentru sursa citată.

Citește și alte știri despre Gigi Becali:

FCSB. Gigi Becali despre transferul lui Adrian Petre: „Nu mai plătim, e criză”

Gigi Becali se implică din nou în lupta cu pandemia de coronavirus: „Au costat vreo 50.000 de euro”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
1566178743642986
Vlad Hartea  •  20 Martie 2020, 18:19

Ce sa-i mai faci lui Becali ?? De trufie si laudarosenie o sa moara acest om !! Ce conteaza ce face Olaroiu ?? Bine ca face ceva, nu are importanta ce anume, dar face ceva !! Ciobanul , orgolios ca orice machedon, vrea sa se vorbeasca numai despre el !!

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  20 Martie 2020, 15:08

„Pe mine mă sună 20 de spitale că au nevoie.” Până și caraghiosul ăla de Borcea donează 100000 de euro spitalului Colțea. Ați auzit de vreun gest asemănător din partea lui Ionuț, Neluțu, Mișu Rotaru sau Nelu Vânătoru' ? Așa că să nu ne grăbim să sărim la unul sau la altul...

177015329491574
Gheorghe Clejanu  •  20 Martie 2020, 14:43

copos să dea banii degeaba ???? ....

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close