FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - FCSB

Gigi Becali se teme de Andrei Cristea: „Trebuie să-l păzim, că ne-am mai fript cu el”

Articol de GSP - Publicat marti, 03 decembrie 2019 17:57

Gigi Becali are emoții înaintea meciului lui FCSB de pe terenul lui Poli Iași din această seară, de la ora 20:30, și le transmite propriilor jucători să-l marcheze cu atenție pe vârful Andrei Cristea (35 de ani).  

  • Poli Iași - FCSB se joacă astăzi, de la ora 20:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Telekom Sport, TV Digi Sport și Look Sport.

„Este foarte bine că CFR Cluj s-a încurcat cu Hermannstadt, iar noi trebuie să câștigăm restanța cu Voluntari. Dacă vrem titlul trebuie să batem neapărat la Voluntari. Însă, până atunci, nici nu concep să nu câștigăm la Iași. Trebuie să îl păzim bine pe Andrei Cristea, pentru că ne-am mai fript cu el. Am mare încredere în Vintilă înainte de acest meci”, a declarat Becali pentru Prosport. 

Becali a vorbit și de nota 4 pe care Bogdan Vintilă și-a dat-o singur pentru activitatea la FCSB: „Dacă el și-a dat nota patru, atunci e treaba lui. Eu unul nu mă apuc să îi dau note, că nu sunt profesor. O să vedeți voi că tot noi ne vom bate cu CFR la titlu”.  

Patronul roș-albaștrilor anunță transferuri la iarnă: „Vor pleca jucători în această iarnă, dar o să întăresc echipa. Așteptați să vină pauza de iarnă și o să vedeți ce fotbaliști vor pleca, dar și ce jucători voi aduce”.

„Îmi acord nota 4 pentru ce am făcut până acum la FCSB”

Vezi și:

POLI IAȘI - FCSB // Ultima șansă pentru top 6 » Un fost campion cu FCSB vrea să-i doboare pe roș-albaștri: „Planul e simplu”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (2)
blatistu49
blatistu49  •  03 Decembrie 2019, 18:55

numai daca va fi omenie JIJI cistigati ca sunteti afoni pe bune erati linga Voluntari cu care vati facut de ris pe bune

519390434920818
Foto-video Lucian Ciobanu  •  03 Decembrie 2019, 18:47

LA ANUL.....ȘI LA MULȚI ANI!!!! CAMPIONATUL NU IL VEI LUA...CÂT TU EȘTI ANTRENOR....SI MEMEE...TE SECONDEAZĂ!!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close