FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Gigi Becali se teme după rezultatele din amicale și anunță că-și schimbă tactica: „Mai întrebi?!”

Gigi Becali +44   FOTO
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat marti, 09 iunie 2020 09:07

Gigi Becali, patronul FCSB, a anunțat o schimbare de tactică la echipa lui și spune că acum este interesat de Cupa României, competiție în care roș-albaștrii sunt în semifinale.

După ce timp de mulți ani a declarat că nu este interesat de Cupă, Becali a schimbat tactica.

„Nu mai contează cu cine jucăm în semifinale. Ar fi bine să jucăm cu Dinamo, ar fi două meciuri frumoase. Dacă mă interesează Cupa? Mai întrebi?! În alți nu mă interesa pentru că ziceam că vreau să câștigăm campionatul, campionatul, campionatul. Acum, când vedem că se poate face al patrulea an în care nu câștigăm campionatul... E al cincilea? Da, așa e”, a declarat Gigi Becali la emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport.

2015e anul în care FCSB a câștigat Cupa României ultima dată

Gigi Becali: „Dacă ai valoare, bați și în amicale”

Finanțatorul roș-albaștrilor a vorbit și despre rezultatele din cele două amicale, 0-2 cu FC Voluntari și 2-3 cu Academica Clinceni.

Dacă ai valoare, bați și în amicale. Real pierde în meciurile amicale? Bate tot. Mi s-a zis că jucătorii s-au prezentat foarte bine la meciurile amicale... Nu înțeleg asta. Nu știu cum. Am întrebat «Cum adică s-au prezentat bine?». Mi s-a zis: «Au arătat foarte mult. În reprizele secunde am schimbat mulți jucători». Așa mi se spune, că cei din staff sunt foarte mulțumiți. Trebuie să iei în calcul tot. Și ce e mai rău trebuie să iei în calcul. Trebuie neapărat să jucăm în cupele europene”, a adăugat Becali.

FOTO. Imagini inedite cu Gigi Becali

Gigi Becali / foto: Arhiva GSP
Gigi Becali / foto: Arhiva GSP
Gigi Becali / foto: Arhiva GSP
Gigi Becali / foto: Arhiva GSP
Gigi Becali / foto: Arhiva GSP
+40 FOTO

VIDEO Ilie Poenaru, după victoria cu FCSB: "Sper să nu se supere Vintilă. El le-a cerut cu totul alte lucruri şi fac altceva"

Citește mai multe știri despre FCSB:

EXCLUSIV Un nou play-off controversat?! Gigi Becali o ține iar în viață pe Astra

Gigi Becali îi pune o condiție lui Vintilă pentru a-l păstra la FCSB: „Nu îmi pasă de ce știe! Să facă ce a făcut până acum”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
babuilie
babuilie  •  09 Iunie 2020, 18:23
Postat de Alice Popa pe 09 Iunie 2020, 13:35

Daca se va arbitra pe bune... inseamna ca nu mai traim in Romania!!

crezi că mai are kvsc din bugetul de arbitri?

babuilie
babuilie  •  09 Iunie 2020, 18:20
Postat de babacloanta pe 09 Iunie 2020, 12:21

trebuie sa jucam in ciupele europene zice becali ...altfel FALIMENTUL .

stai tu liniștit, că joacă oricum. cât despre faliment, altele sunt echipele care nu mai au bani nici de salarii, între care rinamu tău. Sau vezi tu să câștige pepsi cupa? nu mai zic de rinamu sau Iași, care au treabă cu retrogradarea

3101575123247794
Alice Popa  •  09 Iunie 2020, 13:35
Postat de felix_grandet pe 09 Iunie 2020, 10:57

Ti-am dat reply pe celalat articol. Lasa scenarita! La Cluj se va juca si se va arbitra pe bune. Iar CFR va castiga fara probleme.

Daca se va arbitra pe bune... inseamna ca nu mai traim in Romania!!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează