FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - FCSB 0-1

VIDEO Gigi Becali e categoric, după decizia lui Colțescu: „Lumea mă urăște și mă invidiază! Toți s-au obișnuit ca FCSB să fie «ciupită», dar Colțescu nu mai vrea să fie furată!”

Articol de , , - Publicat luni, 18 septembrie 2023 11:35 / Actualizat luni, 18 septembrie 2023 12:33

Gigi Becali, patronul FCSB, a oferit o serie de declarații după victoria obținută de echipa sa, 1-0 cu Farul.

Omul de afaceri a comentat cel mai controversat moment al meciului: penalty-ul primit de FCSB, după un duel între Tudor Băluță și Adrian Șut. Deși decizia lui Sebastian Colțescu a fost extrem de criticată, chiar și de Adrian Porumboiu, Gigi Becali îl apără pe arbitru, fiind convins că decizia a fost una bună.

VIDEO Gigi Becali, după Farul - FCSB: „A fost penalty clar”

„S-a tot vorbit penalty. E problema lor. Fiecare își spune părarea. Dar eu spun așa. Dacă sunt în careu și cineva întinde piciorul și mă împiedică și cad, atunci e penalty clar! Șut nu a putut să mai alerge. Eu atât știu. Dacă îmi dă în picior, atunci e penalty clar! Eu sunt obișnuit că toți sunt împotriva mea și spun că ce e normal e anormal. Trebuie să-i rupă piciorul? I-a dat în picior. Puțin cât i-a dat e suficient.

Sunt oameni care mă urăsc sau mă invidiază și văd în întuneric ce e în lumină. Dar e penalty clar. De ce se implice VAR-ul? Dacă era greșeală, intervenea VAR-ul. Dar arbitrul era la trei metri și a văzut bine. Acordat ușor sau nu, e penalty! Băluță îi dă în picior, iar Șut cade.

De Gică Hagi și echipa lui nu vreau să vorbesc. Nu vreau să ne mai certăm. Așa că... Eu am problemele mele, el pe ale lui. Eu știu că e penalty dacă-ți dă unul în picior și cazi. Nu vreau să vorbesc despre faptul că Hagi și Popescu s-au supărat. Eu spun ce văd. E penalty clar la lumina zilei. Băluță i-a dat în picior lui Șut.

Toată lumea s-a obișnuit ca FCSB să fie «ciupită». Și atunci când pentru FCSB să dă ceva normal, li se pare anormal. Nu mai e furată FCSB! Care e problema? Colțescu nu vrea să fie furată FCSB! Colțescu va zice și acum că e penalty. Dacă nouă ne dă penalty clar și Farul se supără și nu ne mai dă jucători, e problema celor de la Farul”, a declarat Gigi Becali.

VIDEO Penalty-ul acordat în Farul - FCSB

Citește și: 

Gică Hagi s-a dus direct la Colțescu după Farul - FCSB! Ce s-a întâmplat între cei doi: „Vorbeam singur”

Viorel Moldovan, vehement după Farul - FCSB: „Așa ceva nu dai!”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (96)
tikitakabarceloona
tikitakabarceloona  •  20 Septembrie 2023, 14:51
Postat de lancewillis pe 20 Septembrie 2023, 12:47

desfiintare placuta tie si familiei tale bai septare. qed.

Nu ai cum sa ai tu zile sa vezi asta:))) prostule fara identitate

lancewillis
lancewillis  •  20 Septembrie 2023, 12:48
Postat de pedro13 pe 19 Septembrie 2023, 18:59

Penaltiul a fost dat după consultarea VAR si vizionarea fazei, tocmai de asta s-au inflamat MM și Gigi pentru ca în camera VAR era Kovacs cel mic. Dar nu ma astept sa recunosti ca a fost hent pentru ca am observat un lucru la fanii FCSB, sunt aidoma celor doi, MM și GG, și dacă vad ca un lucru e alb, ei susțin ca e negru dacă asta ii avantajează, nu am vazut fair-play la niciunul. Dacă GG a fost în stare sa afirme ca la simularea lui Șut a fost fault, nimic nu ma mai poate surprinde.

***. pai nici pe reluare nu s-a vazut absolut nimic. iar filmarea celor de la uta evident ca nu avea cum sa ajunga la covaci pe moment,a ajuns la presa dupa meci. deci nu a vazut nimic,a dat din burta. cel mai grav este ca covaci din cabina var a fost ascultat,dar covaci ala mare de pe teren la meciul cu kfr nu a ascultat de cabina var.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

lancewillis
lancewillis  •  20 Septembrie 2023, 12:47
Postat de tikitakabarceloona pe 19 Septembrie 2023, 17:04

:)))) septare. 7 e cea mai raspandita cifra din religie s.a.m.d. Emile stau calm:))))) zecesebe nu e steaua, nici moral, NICI LEGAL. Va purtati ca niste homelesi care vor sa sparga o casa “ca e a lor”:)))))o sa ramaneti si fara palmaresul de pana cand v-ati schimbat numele in zecesebe:)))))) esti prost rau

desfiintare placuta tie si familiei tale bai septare. qed.

Vezi toate comentariile (96)
Comentează