FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FOTO Gigi Becali îl atacă pe Octavian Popescu: „Dacă în fiecare seară e împreunare, împreunare, împreunare, s-au dus seva și puterea”

Articol de - Publicat luni, 04 decembrie 2023 12:31 / Actualizat luni, 04 decembrie 2023 14:33

Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit despre forma slabă a extremei Octavian Popescu. 

Fotbalistul de 20 de ani era în trecut preferatul lui Gigi Becali, dar este tot mai des criticat din cauza formei slabe arătate în ultimele meciuri. Întrebat despre motivele căderii lui Popescu, patronul FCSB a vorbit despre viața personală a internaționalului de tineret. 

Gigi Becali, explicații pentru forma slabă a lui Octavian Popescu 

+34 FOTO

„Dacă talentul nu-l combini cu munca și te fură puțin... E o vârstă la care trebuie să-ți pui rădăcinile. Dacă în loc să te gândești la fotbal îți iei o fată și stai cu ea... Nu știu, nu vreau să spun... Am fost toți tineri. 

Dacă vrei să faci fotbal, chiar dacă ești căsătorit, trebuie să gestionezi relația de împreunare cu nevasta ta. Dacă vrei bani mulți din fotbal, trebuie să spui «Ne împreunăm o dată pe săptămână». 

Dacă iei pe una și în fiecare seară împreunare, împreunare, împreunare, s-au dus seva și puterea. Mai ales acum, când fac tot felul de împreunări, de vai de noi. Eu niciodată nu m-am băgat în viața particulară. Și degeaba îi zici cuiva... 

Dacă oamenii așa vor să facă, așa fac. Nu ai ce să-i faci. Eu le dau sfaturi. Cei cei vreți să deveniți milionari, dormiți separat, în camere separate. Și când vrea soția să vină la tine în cameră, să vină. Sau când vrei tu, te duci. Dar să nu dormi cu ea în cameră. Dacă stai cu ea în cameră, sari ca lupul pe oaie”, a declarat Gigi Becali la Fanatik.

Gigi Becali taie în carne vie: 3 jucători OUT de la FCSB

Gigi Becali e pregătit să ia măsuri dure la FCSB, după înfrângerea cu Oțelul Galați, 0-2. Patronul roș-albaștrilor anunță că va renunța la trei jucători în această iarnă: Dorin Rotariu, Cristi Ganea și Andrea Compagno. Citește toate declarațiile aici. 

Citește și: 

Gigi Becali taie în carne vie: 3 jucători OUT de la FCSB » „Sunt idiot că nu mi-am dat seama de asta”

„MM Stoica m-a sunat să revin la Steaua!” » Antrenorul rivalei din Liga 1 a recunoscut discuțiile cu oficialul vicecampioanei

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (38)
telegool
telegool  •  17 Decembrie 2023, 21:37
Postat de fan_nordjylland pe 06 Decembrie 2023, 08:39

Hahaha ...*** .. cand am intrat pe gsp erai cu 15 ani mai mare decat mine ...acum sunt eu cu 10 ani mai mare decat tine =)))) Ai uitat cand ai zis de Man ca iti aduce aminte de Lacatus cand era junior =)))) AI 60 Plus ca popa ...hai sa ne intalnim face to face ...daca sunt mai batran decat tine nu mai intru pe GSP !! *** !!

ma confunzi tibi iq 33.

mishu_74
mishu_74  •  06 Decembrie 2023, 22:49
Postat de mishu_74 pe 04 Decembrie 2023, 20:02

bai, *** asta ar trebui sa fie maxim personaj de desene animate pt adulti, nici macar pt copii, sau hai, treaca de la mine, un mic de tot subiectzel de pamflet sau parodie.... ori voi, va uitati in gura lui tot timpul. asa hal de autosufiecienta si incultura ca la voi in gazeta, mai rar...

sa stiti ca *** nu e o insulta, e maxim un alint....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fan_nordjylland
fan_nordjylland  •  06 Decembrie 2023, 15:37
Postat de muzzi1 pe 06 Decembrie 2023, 12:22

el este ala din ”Twilight saga”, cum il cheama, Volturi! :D

Hahaha ...este vampir ..suge ce apuca =)))))))

Vezi toate comentariile (38)
Comentează