FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali și-a distrus echipa în direct la TV! Trei jucători, puși la zid: "Când dau atâția bani pe voi, alergați!"

Articol de GSP - Publicat marti, 06 februarie 2018 22:41

Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB, și-a criticat încă o dată propria echipă după victoria chinuită obținută sâmbătă pe terenul lui Gaz Metan Mediaș, scor 2-1. 

"Noi am câștigat meciul cu Gaz Metan datorită a trei jucători: Teixeira, Budescu și Pintilii. Ceilalți nu au jucat fotbal. CFR nu mă sperie, dar dacă noi jucăm în 3 jucători, n-ai cum să câștigi. Nu poți! CFR are același joc. Aștept o schimbare! Acum are altă motivare. O să mă duc să vorbesc cu ei înainte de meciul cu CFR Cluj. Nu e nevoie de prea multă motivare, dar mă duc.

Nu mai am încredere nici pentru meciul cu Lazio. Cum să nu fiu pesimist? Uneori vreau să mă las de fotbal când văd echipa. Coman 3 milioane, Nedelcu 2 milioane, păi, când dau atâția bani pe voi, alergați! Faceți ce face Pintilii! Asta o să-i zic lui Nedelcu, să se uite la Pintilii ce face. Nu face un pressing în terenul advers și are 20 de ani!

Cum să-mi treacă supărarea pe Larie? Are 1.93 și nu dă cu capul într-o minge. Ești bărbat, dă cu capul. Nu pasă la adversar. După ce dai cu capul pasă la adversar, se mai și ferește de mine. Dar el nu s-a ferit de tot, a băgat mingea în poartă. Nu e normal să fiu supărat? L-a făcut afiș Olaru care are 18 ani. Cum să se întâmple așa ceva?, a tunat Gigi Becali, la TV Digi Sport. 

George Becali a vorbit despre alegerile de la FRF și crede că o eventuală implicare a sa ar stabili câștigătorul scrutinului. 

"M-a sunat nea Mitică și m-a întrebat dacă vreau să mă întâlnesc cu Ionuț Lupescu. A rămas să ne vedem. Era prin Franța, a rămas că vine în București și ne vedem. Iordănescu mi-a zis că pe cine susțin eu, acela va câștiga alegerile. Că oamenii țin cont de părerea mea. Cred că 8-10 voturi aduce și cuvântul meu. Lupescu trebuie să câștige la FRF cât are contact la UEFA", a declarat Becali. 

...despre sistemul din Liga 1: "N-am să critic sistemul că Gigi Becali nu mai plătește 30-40 de milioane pe jucători. Scad și banii din drepturi TV. Noi trebuie să facem și pe placul televiziunilor, să menținem competiția, interesul pentru ea. Asta este treaba! Mi se pare mai spectaculos așa, mai emoționant. Totul este mai spectaculos cu înjumătățirea punctelor. Dacă nu s-ar înjumătăți, Craiova n-ar mai exista în luptă acum".

"Eu nu investesc de la mine. Nici nu vreau să câștig bani din fotbal. Nu e trufie, am bani. Ori câștig sute de milioane, ori nu. Asta e! Mai am bani pentru un an de investiții în contul clubului" Gigi Becali

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (29)
albalbastru72
albalbastru72  •  07 Februarie 2018, 13:20

Capul face,capul trage Gigi.Ai luat petardele alea umflate la pret,spala-te pe cap cu ele.Mai ai bani doar pentru 1 an de investitii,foarte bine nici nu trebuie mai mult ca dupa aia va desfiinteaza,deci esti in grafic.

haideusicfr
haideusicfr  •  07 Februarie 2018, 13:10

Dai cu repeziciune atata amar de bani pe niste tineri fara experienta ( cel putin asa sustii) ,dar iti vinzi excelentul portar pe mai putini bani cand ai mai mare nevoie de el.Fiecare pasare pe limba ei piere.

haideusicfr
haideusicfr  •  07 Februarie 2018, 13:06
Postat de ray51 pe 07 Februarie 2018, 10:40

Da' baietii astia (Coman,Nedelcu) atata pot. Cele 3 respectiv 2 milioane este pretul platit lui Hagi, stii tu de ce !!!

Pe hartie....milioanele.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează