FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali și-a ieșit din minți din cauza fostului antrenor: "Mi-a zis că bagă o echipă și a trimis alta! Nu o să mai pupe Steaua niciodată" + ce zice despre Dică

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 martie 2018 14:40

Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit despre Nicolae Dică și l-a comparat cu ultimul antrenor care a dus titlul la echipa roș-albastră, Costel Gâlcă.

Becali spune că Gâlcă l-a mințit, spunându-i înaintea unui meci că-l va titulariza pe Raul Rusescu și nu a făcut-o, motiv pentru care nu va mai antrena la FCSB.

"Dică şi Gâlcă că sunt total diferiţi. Dică este un băiat cuminte care pe mine nu m-a minţit niciodată. Însă Gâlcă a făcut-o şi era să mă coste titlul cu Steaua. Pe final de campionat mi-a spus că trimite pe teren o echipă, iar până la urmă a trimis alta. A făcut totul de capul lui. Mi-a spus că îl bagă pe Rusescu titular şi nu a făcut-o. Pentru faptul că m-a minţit nu o să mai pupe el Steaua niciodată. Gâlcă ştia foarte bine cum sunt.

I-am spus de trei ori când a venit la mine la puşcărie că eu obişnuiesc să mă mai bag la echipă și a acceptat. Dar a făcut ce l-a tăiat pe el capul.

Însă cu Dică e altceva. Cu omul ăsta ce vorbesc aia rămâne. Dacă el îmi spune echipa, atunci aia intră pe teren. Nu mă trezesc cu alţi fotbalişti pe teren. Dică nu este mincinos aşa cum a fost Gâlcă cu mine. Iar dacă Dică o să câştige titlul cu Steaua, atunci el o să rămână sută la sută antrenorul acestei echipe. A fost decizia mea să nu mai lucrez cu Gâlcă, deşi mulţi mi-au spus că nu e bine ce fac deoarece omul a câştigat trei trofee. Dacă ar fi să aleg între Dică şi Gâlcă îl aleg fără nici o emoţie pe Dică", a spus Gigi Becali pentru Fanatik.

2015este anul în care Costel Gâlcă a câștigat campionatul, Cupa României și Cupa Lgii cu FCSB

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (80)
403696703415033
Ion Ilie  •  26 Martie 2018, 13:47

Daca Gâlcă făcea echipa după Becali nu mai lua campionatul.Nu vedeți cum se baga el la echipa jocul Stelei nu merge .Așa să-și vadă de treabă lui și v- a avea numai de câștigat.Mie îmi pare rău dar se dă și mare credincios dar nu este decât un fariseu.

goaul
goaul  •  26 Martie 2018, 10:35

Pai dupa ce la dat afara pe Galca a zis ca din cauza ca am luat campionatu cu emotii. Si se pare ca in viziunea lui Becali mai bine nu mai luam campionatu decat sa-l luam cu emotii :)

ray51
ray51  •  26 Martie 2018, 10:12

Asa va merge fotbalul inainte. Pe mana antrenorului-vertical. In rest, e numai minciuna, conjunctura si intamplare...

Vezi toate comentariile (80)
Comentează