LIGA 1  ·  FCSB

Jucătorii de la FCSB care l-au uimit pe MM Stoica în baza din Berceni: „Mi-a zis: «Băi, Gigi, nu știu ce se întâmplă!». M-am dus și eu acolo”

Jucătorii de la FCSB trag tare la antrenamente +7 FOTO
Jucătorii de la FCSB trag tare la antrenamente

Articol de GSP - Publicat joi, 28 mai 2020 19:31

Gigi Becali, patronul FCSB, a precizat ce fotbaliști l-au uimit pe Mihai Stoica după pauza provocată de pandemia de coronavirus.

„Am fost și eu o zi la bază. Am văzut că au crescut jucătorii. Man, Tănase, Coman, Oaidă și Olaru sunt alții. Mi-a zis MM: «Băi, Gigi, nu știu ce se întâmplă. Man dă goluri din orice poziție, i-au crescut mușchii, e foarte puternic. E un armăsar!». Și de Adi Petre mi-a zis că arată și el foarte bine.

Ei sunt tineri și le-a fost ușor să își revină după această pauză. Jucătorii au lucrat mult fizic și le-au crescut mușchii. În fiecare lună le crește puterea”, a declarat Gigi Becali la emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport.

„Avem o problemă în defensivă, dar nu mai dau banii pe fotbaliști! Am eu jucători la echipa a doua, de 19-20 de ani. Încep să fac și eu ca Gică Hagi, aduc tineri” 
Gigi Becali

VIDEO. Imagini de azi de la antrenamentul FCSB

FOTO. Jucătorii de la FCSB au efectuat vizita medicală 

+8 FOTO

Citește mai multe știri despre FCSB: Reacția lui Nicolae Ceaușescu, după ce a aflat că Ion Iliescu a preluat puterea. Discuția cu Elena: „Tu nu m-ai lăsat să-l...
Libertatea
Comentarii (14)
romeverest  •  29 Mai 2020, 12:02

Asa ne spunea si de Morutan !! Cica pe la antrenamente ziceai ca-i Messi in persoana, dar in meciurile oficiale era mai mult rezerva !! Armasarul Man da goluri din orice pozitie, dar numai la antrenamente, iar in 2-3 luni a pus pe el muschi de il invidiaza pana si Ronaldo !! Te apuca efectiv rasul !!

n_au  •  29 Mai 2020, 06:51

Afirmațiile astea sunt mai mult semne rele. :)) Îmi aduc aminte de o altă declarație a lui Gigi despre spusele lui MM: "Băi Gigi, Vlad apară tot la antrenamente. Sunt disperați jucătorii că nu pot să îi dea gol." Apoi a completat Gigi: "Vlad e Messi al portarilor" :)) Știm bine ce a urmat. Acum e clar că Man va avea un play-off slab. #zi-leMM

valdino  •  28 Mai 2020, 22:17

Bursucule, e groasa, pazea, s-au umflat muchii pe fecesebisti..:)))Prima etapa o sa fie concurs de culturism !?

Vezi toate comentariile (14 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
20:00 Fotbal, Liga 2
CS Mioveni - Rapid
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:00 Fotbal, Premier League
Crystal Palace - Chelsea
Eurosport
20:30 Fotbal, Serie A
Lecce - Lazio
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
20:30 Fotbal, La Liga
Valencia - Valladolid
Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2
22:15 Fotbal, Premier League
Arsenal - Leicester
Eurosport
22:45 Fotbal, Serie A
Milan - Juventus
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
23:00 Fotbal, La Liga
Celta Vigo - Atletico Madrid
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1