FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Jucătorii de la FCSB care l-au uimit pe MM Stoica în baza din Berceni: „Mi-a zis: «Băi, Gigi, nu știu ce se întâmplă!». M-am dus și eu acolo”

Jucătorii de la FCSB trag tare la antrenamente +6   FOTO
Jucătorii de la FCSB trag tare la antrenamente

Articol de GSP - Publicat joi, 28 mai 2020 19:31

Gigi Becali, patronul FCSB, a precizat ce fotbaliști l-au uimit pe Mihai Stoica după pauza provocată de pandemia de coronavirus.

„Am fost și eu o zi la bază. Am văzut că au crescut jucătorii. Man, Tănase, Coman, Oaidă și Olaru sunt alții. Mi-a zis MM: «Băi, Gigi, nu știu ce se întâmplă. Man dă goluri din orice poziție, i-au crescut mușchii, e foarte puternic. E un armăsar!». Și de Adi Petre mi-a zis că arată și el foarte bine.

Ei sunt tineri și le-a fost ușor să își revină după această pauză. Jucătorii au lucrat mult fizic și le-au crescut mușchii. În fiecare lună le crește puterea”, a declarat Gigi Becali la emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport.

„Avem o problemă în defensivă, dar nu mai dau banii pe fotbaliști! Am eu jucători la echipa a doua, de 19-20 de ani. Încep să fac și eu ca Gică Hagi, aduc tineri” 
Gigi Becali

VIDEO. Imagini de azi de la antrenamentul FCSB

FOTO. Jucătorii de la FCSB au efectuat vizita medicală 

+2 FOTO

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (14)
romeverest
romeverest  •  29 Mai 2020, 12:02

Asa ne spunea si de Morutan !! Cica pe la antrenamente ziceai ca-i Messi in persoana, dar in meciurile oficiale era mai mult rezerva !! Armasarul Man da goluri din orice pozitie, dar numai la antrenamente, iar in 2-3 luni a pus pe el muschi de il invidiaza pana si Ronaldo !! Te apuca efectiv rasul !!

n_au
n_au  •  29 Mai 2020, 06:51

Afirmațiile astea sunt mai mult semne rele. :)) Îmi aduc aminte de o altă declarație a lui Gigi despre spusele lui MM: "Băi Gigi, Vlad apară tot la antrenamente. Sunt disperați jucătorii că nu pot să îi dea gol." Apoi a completat Gigi: "Vlad e Messi al portarilor" :)) Știm bine ce a urmat. Acum e clar că Man va avea un play-off slab. #zi-leMM

valdino
valdino  •  28 Mai 2020, 22:17

Bursucule, e groasa, pazea, s-au umflat muchii pe fecesebisti..:)))Prima etapa o sa fie concurs de culturism !?

Vezi toate comentariile (14)
Comentează