FOTBAL  »  Superliga  »  CORONAVIRUS

Gigi Becali a găsit soluție pentru epidemia de coronavirus: „Se face Sfânta Liturghie și virusul nu va fi puternic! Așa va fi în țările ortodoxe”

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 martie 2020 16:25

Guvernul României a decis să interzică evenimentele la care sunt prezenți peste 1000 de oameni, iar meciurile din Liga 1 vor fi și ele afectate, urmând a se juca fără spectatori.

După ce oamenii au fost sfătuiți să nu mai meargă la Biserică pentru a nu se risca răspândirea virusului, Gigi Becali, patronul FCSB, a avut o reacționat prompt și a explicat de ce crede că România nu va fi afectată.

„Eu spun așa cum zice Biserica, să mergem la slujbe. Merg mai departe și spun altceva. O să vedeți dacă sunt nebun sau am dreptate. Se va demonstra în câteva luni. Țineți minte ce vă spun. O să vedeți că virusul ăsta, în toate țările în care se face Sfânta Liturghie, în țările ortodoxe, nu va fi puternic. Românai va beneficia de Sfânta Liturghie. La noi vor fi 3-7 cazuri, nu așa multe ca în alte țări. Nu poate virusul... Se face Sfânta Liturghie și se spune «Dumnezeule, ferește-ne pe noi și țara noastră de această boală». Așa va fi în țările ortodoxe, Bulgaria, România, Cipru, Rusia, Serbia. Sunt țări în care se face Sfânta Liturghie. 

O să vedeți în 5 luni dacă sunt nebun sau spun adevărul. Se va demonstra pe statistică. Noi mergem la Biserică și nu ținem cont de guvernanții necredincioși care spun erezii. Bă, dacă în Biserică sunt 100 de oameni care au coronavirus și se împărtășesc, mă duc și eu și mă împărtășesc cu lingurița lor. Prin Sfânta Împărtășanie, Hristos ne însănătoșește! La rugă ne rugăm să ne ferească Dumnezeu de virus. Nu vine boala, nu are ce căuta boala aici. Dumnezeu în2depărtează pericolul”, a declarat Gigi Becali la România TV.

Citește și: 

Zeci de meciuri din România, afectate de coronavirus! Lista celor mai importante evenimente: partide din Liga 1, Liga 2, handbal și baschet

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
233786397008461
Florea Paun  •  08 Martie 2020, 19:59
Postat de felix_grandet pe 08 Martie 2020, 18:50

Du-te nea Gigi! Du-te la Sfanta Liturghie, că cine știe... Ia-l si pe MM!

N u inteleg ce ai cu Mache , Tudoe, Argaseala si ceilalti argati. C a doar argati sant nu?

andreidim2001
andreidim2001  •  08 Martie 2020, 19:36

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

the.workaholic
the.workaholic  •  08 Martie 2020, 18:56

Eu oricum nu o să-mi iau Covid 19. Mai strâng niște bani și aștept până la toamnă, când apare 20-ul, o să fie mult mai tare ca ăsta.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează