FOTBAL  »  Superliga  »  ISRAEL

Gigi Becali știe ce se va întâmpla cu Gabi Tamaș în Israel: „N-ai ce să-i faci, e patimă la el”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 martie 2019 20:09

Gigi Becali a comentat ultimul eveniment major din viața lui Gabi Tamaș. Fundașul lui Hapoel Haifa, 35 de ani, a fost reținut în Israel pentru că a condus în stare de ebrietate, având viteaza de 205 km/h. Fotbalistul a fost în cele din urmă arestat la domiciliu.

„O să-i dea drumul, ori cu amendă, ori cu suspendare. Îți dă cu suspendare, nu-ți dă pușcărie că ai urcat la volan beat. N-ai ce să-i faci, e patimă la el, nu poate el să scape de asta” a spus Gigi Becali la Pro TV.

Gabi Tamaș, 35 de ani, a petrecut noaptea în spatele gratiilor după ce a fost prins băut la volan în Israel, luni spre marți. Azi, fotbalistul și-a aflat pedeapsa: a fost pus sub control judiciar și își va petrece următoare zile în arest la domiciliu.

Citește și:

EXCLUSIV Tamaș, arestat la domiciliu! Detalii din sala de judecată, de la corespondentul GSP

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
fcsbist.de.mic
fcsbist.de.mic  •  28 Martie 2019, 04:58

Unii au patima bauturii, altii au patima laudaroseniei, altii au patima vorbitului in desert, altii au patima antrenoratului. Fiecare cu patima lui.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează