FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Gigi Becali știe de ce Ionuț Negoiță vrea să renunțe la Dinamo: „Săracul, nu s-a săturat?”

Ionuț Negoiță vrea să vândă Dinamo cât mai repede
Ionuț Negoiță vrea să vândă Dinamo cât mai repede

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 mai 2020 13:29

Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit despre situația financiară din Liga 1 și a explicat de Ionuț Negoiță, finanțatorul lui Dinamo, vrea să renunțe la club.

Gigi Becali spune că înțelege de ce anumite echipe din Liga 1 vor avea probleme din cauza pandemiei de coronavirus și crede că Viitorul lui Gică Hagi nu va fi printre ele.

„Bineînţeles că e foarte greu. Normal că e foarte greu. La mine, la FCSB, e alta situaţia. Dar oamenii au dreptate. Negoiță, săracul, nu s-a săturat? De ce s-a săturat? Pentru că nu are ce jucători să vândă! Și spune «Atunci, luați-o, mă! Ce-mi trebuie fotbal?». Nu? La Gică Hagi e altceva. Viitorul are jucători tineri, Hagi are cu ce să se susțină”, a declarat Gigi Becali la TV Telekom Sport.

„Eu susţin depozitele, adică eu am jucători de vânzare. Eu, dacă nu aveam acum jucători de vânza, la revedere. Renunţam! Spuneam «Ia luaţi-o, mă, care vreţi». O dădeam cadou”
 Gigi Becali

VIDEO 6 echipe din play-out nu mai vor să joace

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Dumitru Dragomir e sigur că echipele din Liga 1 nu vor respecta noile reguli: „Suntem în România, se antrenează toți! FCSB, în 5-6 zile, joacă la două porți”

LIGA 1 fără fotbaliști! O treime dintre jucători vor deveni liberi în timpul campionatului și nu pot fi obligați să mai joace

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
trink
trink  •  17 Mai 2020, 01:26

de po zite??! or ce?! flori cu maner nu are?

albub
albub  •  16 Mai 2020, 15:30

*** vrea sa renunte pt ca a vandut tot ce era de vandut,a luat tot ce era de luat si acum nu mai are ce vinde si nici ce lua. Asa o sa faci si tu cu FCSB...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

albub
albub  •  16 Mai 2020, 15:25
Postat de randdoom pe 16 Mai 2020, 14:28

pai si cu ce este de vina Steaua din liga 1 ca cfr a inceput asa de tarziu antranementele fiindu-i firca de moarte lui dan peterscu de covid 19? da,Steaua a inceput inca de aucm o luna antrenamentele si la primul meci cu cfr aia de la cfr nu o sa fie in stare sa reziste nici 45 de minute pe teren fara sa fie obositi pana la moarte.

Cum adica cu ce-i de vina!? Tu vorbesti serios!? Pai a incalcat legea in ... ! Zadarnicirea combaterii bolilor este o fapta penala. A,si vezi ca nu exista Steaua din liga 1 si Steaua din liga 4. Exista o singura Steaua si aia e' echipa care poarta acel nume,indiferent de liga in care joaca

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close