FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi Becali ştie de ce poate pica transferul lui Maxim: "L-a înnebunit impresarul ăla nenorocit"

Articol de GSP - Publicat marti, 18 decembrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 18 decembrie 2012 18:59

Gigi Becali îl doreşte neapărat pe Alex Maxim la Steaua, dar întîmpină rezistenţă deocamdată. Fotbalistul a anunţat că va vorbi abia în vară despre un eventual transfer, dar finanţatorul stelist ştie de ce încă nu s-a perfectat trecerea la Steaua.

Steaua oferă 500.000 de euro plus 3 jucători pentru transferul lui Maxim şi îi oferă jucătorului un salariu lunar de 8.000 de euro. Surprinzător pentru Becali, Maxim a refuzat să semneze. În această seară, patronul Stelei a vorbit despre transferul mijlocaşului de 22 de ani: "Nu-i dădeam doar 8.000 de euro, lua poate 10.000. Plus primă de instalare, plus alte bonusuri. Dacă venea de acum ar fi luat şi 100.000 de euro dacă luam campionatul şi jucam în grupele Ligii Campionilor", a spus Becali la emisiunea Fanatik Show de la DigiSport.

Gigi ştie deja de ce Maxim refuză să semneze: "Vă spun eu, l-a înnebunit impresarul ăla nenorocit. Alt motiv nu are pentru care nu semnează". Agentul lui Alex Maxim este Lucian Marinescu, cel care a spus că are şi alte oferte pentru fotbalist din Germania şi Spania.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (23)
cris4co
cris4co  •  19 Decembrie 2012, 00:01

Dumitale Nea Gigi sa-ti taca fleanca. Decand te-ai nascut esti nebun si ai ajuns patron de club ca te-au izgonit mioarele din tirla...

hofer
hofer  •  18 Decembrie 2012, 22:01

Ia ciocu mic ba stelistilor ! Ce va agitati aici ca Sicola ! Guraaaaaaaaaaaaaa ! Si ia aduceti Valiza ca altfel sa dus Campionatul.

maresal24
maresal24  •  18 Decembrie 2012, 21:16
Postat de bandoleros pe 18 Decembrie 2012, 20:52

oricum, ciobanul e clar ca e maniac, fereasca sfantul sa ajunga romania pe mana lui, omul e dus din cauza banilor si a popularitatii, daca nu il suna astia 2 zile isi musca mainile. omul nu are treaba cu performanta la Steaua pentru glorie, el vrea performanta doar pentru bani, vanzarea jucatorilor pe zeci de milioane si alte zeci de milioane din cupele europene.

ciobanul e caligula

Vezi toate comentariile (23)
Comentează