FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - FCSB

Gigi Becali surprinde înainte de Craiova - FCSB: „Dacă îl luam, Ivan mai mult ne încurca”

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 septembrie 2019 12:52

Gigi Becali (61 de ani), conducătorul FCSB-ului, a afirmat că Andrei Ivan (22 de ani, atacant) - noul transfer al Universității Craiova - nu ar fi fost un fotbalist util pentru vicecampioana României.

  • Craiova și FCSB se duelează duminică, în cadrul etapei #9 din Liga 1, de la ora 21:00. Meciul va fi în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look TV.

Dacă îl luam, mai mult ne încurca Ivan, pentru că avem prea mulți jucători acolo. Dar oricând aș lua un jucător ca el, are valoare”, a declarat Becali la ProX.

Atacantul a revenit în Oltenia la doi ani după ce a fost vândut la Krasnodar. Fotbalistul pe care Craiova a plătit 1,5 milioane de euro a semnat un contract valabil pe 4 ani.

În trecut, mai ales în perioada în care Ivan a fost împrumutat în Austria, la Rapid Viena, Becali a încercat în mai multe rânduri să-l transfere pe Andrei, însă fără sorți de izbândă.

1.000.000 €este cota de piață a lui Andrei Ivan, conform site-ului de specialitate Transfermarkt

VEZI ȘI: 

CRAIOVA - FCSB // Gigi Becali s-a răzgândit! Ce spune acum despre Pițurcă: „Taci din gură și n-ai ce să faci!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (8)
1498434707123363
Dumitru Neculai  •  14 Septembrie 2019, 08:01

daca nu ajungi laa struguri spui ca sant acrii brrrrr

romeverest
romeverest  •  13 Septembrie 2019, 17:11

Cand nu ajungi la struguri...ti se par acrii !! Vrajeli ieftine de piperean fardat !! S-a tot chinuit sa-l transfere pe Ivan dar nu a reusit, iar daca ajungea la Fcsb declara ca a facut cel mai bun transfer din ultimii ani !!

j0k3r
j0k3r  •  13 Septembrie 2019, 16:50
Postat de dudelange_mon_amour pe 13 Septembrie 2019, 14:12

Pai nu prea cred ca are de ce sa-i para rau. Ivan la Krasnodar n-a jucat deloc, la Viena l-am vazut cand si cand, la Europene a jucat in 2 meciuri si a fost cel mai slab de pe teren.

Pe nea denis man l-ai vazut la euro? A atins mingea de 10 ori si e cel mai scump de la steaua. Nu facea nici atac nici aparare. Gura mica

Vezi toate comentariile (8)
Comentează