FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - U CLUJ 2-3

Gigi Becali râde de Dan Șucu, după eșecul Rapidului: „Acum îmi e tot mai clar”

Gigi Becali, patronul FCSB
Gigi Becali, patronul FCSB

Articol de - Publicat marti, 28 noiembrie 2023 15:52 / Actualizat miercuri, 29 noiembrie 2023 17:41

Gigi Becali, patronul FCSB, a comentat înfrângerea rivalei Rapid de acasă, cu U Cluj, scor 2-3. Giuleștenii au ratat ocazia de a se apropia la 4 puncte de liderul FCSB și rămân pe locul 3, cu doar un punct deasupra lui CSU Craiova.

Rapid conducea cu scorul de 2-0 în minutul 24, dar U Cluj a reușit să întoarcă scorul și să câștige cu 3-2.

Insider de la Rapid: Bergodi a făcut prăpăd după meci. Daniel Niculae a rămas în ușa vestiarului
RAPID - U CLUJ 2-3
Insider de la Rapid: Bergodi a făcut prăpăd după meci. Daniel Niculae a rămas în ușa vestiarului

Gigi Becali: „Nu mă așteptăm ca băieții lui Șucu să piardă meciul ăsta din Giulești”

„M-a surprins total înfrângerea Rapidului. Nu mă așteptam ca băieții lui Șucu să piardă meciul ăsta din Giulești cu U Cluj. Au avut șansa să vină pe locul doi, în spatele nostru, dar au ratat-o. 

Aici mă face să mă gândesc că și Rapidul are probleme în meciurile cu miză, iar eu cred că noi trebuie să profităm. Am dus în ultimii ani mai multe bătălii ca Rapidul în astfel de meciuri, iar în acest campionat trebuie ca noi să demonstrăm că am învățat ceva din luptele pierdute în anii trecuți. Dar îmi e mai clar de la etapă la etapă că noi suntem principala favorită în lupta la titlu”, a spus Gigi Becali, potrivit ProSport.

Dan Șucu: „Doamne ferește! De când am intrat în fotbal, nu mi s-a întâmplat așa ceva”

Dan Șucu a asistat la înfrângerea Rapidului cu U Cluj și a rămas șocat: „De când am intrat în fotbal, de când am intrat în fenomen, de când am venit aici la Rapid, nu mi s-a mai întâmplat niciodată așa ceva. Să conducem cu 2-0 în Giulești și să pierdem cu 3-2 n-a fost o senzație plăcută, trebuie să recunosc asta.

Probabil, în fotbal ca și în viață, pentru toate există un început. Doamne ferește! Nu credeam că o să pierdem cu 3-2 mai ales în fața suporterilor noștri minunați care au făcut o atmosferă fantastică. Parcă nici îți vine să crezi, să pierzi după ce ai condus cu 2-0. Nu știu dacă e neapărat șoc, dar e o senzație ciudată pe care sper să nu o mai trăiesc mult timp de acum încolo în Giulești”.

VIDEO: Conferința de presă a lui Cristiano Bergodi după înfrângerea cu U Cluj

Vezi și alte știri:

Chiricheș, un domn
EDITORIAL
Chiricheș, un domn
De ce e Ovidiu Burcă unic la Dinamo în ultimul deceniu
A PLECAT BURCĂ
De ce e Ovidiu Burcă unic la Dinamo în ultimul deceniu

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (18)
ceglumabuna
ceglumabuna  •  30 Noiembrie 2023, 02:25

Articol de David Marinescu care rade de Rapid :)) Asta este de fapt Titlul ... David Marinescu este si pescar ... de asta sa facut jurnalist ...

Normal
Normal  •  28 Noiembrie 2023, 23:37

Acum imi este clar ca fcsb nu este considerata o echipa importanta de insusi patronul ei !

johndorthy
johndorthy  •  28 Noiembrie 2023, 22:59
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

unde a jucat rapid in sezonul 2016-2017? exact. clona fc r nu este rapid. dar de ce nu comentezi la faptul ca clona fc r a afcut mult mai putine puncte sezonul asta dupa 17 etape decat sezonul trecut?

Vezi toate comentariile (18)
Comentează