FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Gigi Becali, suspectat de un fost jucător că umflă sumele de transfer pentru Man și Coman: „Dacă unul era la CFR Cluj, lucrurile erau altfel”

Dennis Man și Florinel Coman ar putea pleca la vară de la FCSB +6   FOTO
Dennis Man și Florinel Coman ar putea pleca la vară de la FCSB

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 iunie 2020 08:04

Gigi Becali anunță că vrea să-i vândă pe Dennis Man și Florinel Coman, iar patronul FCSB și verii săi, impresarii Giovanni și Victor Becali, vorbește de sume de transfer impresionante.

  • Dennis Man (21 de ani) are o cotă de 5 milioane de euro pe transfermarkt. Are 7 goluri și 4 asisst-uri în 24 de meciuri jucate pentru FCSB;
  • Florinel Coman (22 de ani) poate juca oriunde în spatele vârfului. Este cotat la 5,4 milioane de euro. În acest sezon, are 14 goluri și 10 pase de gol, în 35 de meciuri.

Portughezul Geraldo Alves a vorbit despre Dennis Man și Florinel Coman, spunând că este greu să se transfere pe sumele dorite de Gigi Becali, și crede că situația ar fi fost diferită dacă ei ar fi fost sub comanda lui Dan Petrescu la CFR Cluj, 

„Steaua trebuie să joace în competiţii europene, iar echipa naţională trebuie să joace bine pentru a vedea jucătorii jucând împotriva unor jucători de nivel diferit. Dacă Steaua joacă doar pe plan naţional, e mult mai greu. În campionatul acesta nu se vede cu adevărat valoarea jucătorilor. 

Nu, nu cred în ofertele pentru Man şi Coman. Dacă unul dintre ei era la CFR, lucrurile puteau să fie diferite. Vedeam cu adevărat valoarea lui”, a declarat Geraldo Alves la TV Telekom Sport.

15.500 de euroeste salariul pe care Dennis Man îl primește lunar de la FCSB, el având o clauză de reziliere a contractului uriașă, de 100 de milioane de euro

Becali vrea cel puțin 25 de milioane 

În caziul lui Dennis Man, cele mai avansate discuții pentru transfer sunt cu Sheffield United, echipă nou-promovată în Premier League, ce ocupă locul 7 în clasamentul djn Anglia și se luptă pentru a prinde un loc în cupele europene. 

Chiar și în cazul lui Florinel Coman, șansele să prindă un transfer în vară sunt destul de mari. Inițial s-a spus că e exclus ca jucătorul de 22 de ani să mai ajungă în MLS, dar agentul fotbalistului și colaboratorii acestuia au păstrat legătura cu oficialii celor de la Orlando City, echipa care l-a dorit cel mai mult pe atacant.

Becali vrea 10 milioane de euro și 20 la sută dintr-un transfer viitor ca să-l cedeze pe atacantul în vârstă de 22 de ani, doar că înainte de a începe pandemia, oficialii din MLS erau dispuși să pună pe masă doar 7 milioane de euro! 

VIDEO. Dani Coman a spus de ce le-a refuzat pe Dinamo și FCSB: „Mi-ar fi făcut plăcere să lucrez cu MM Stoica”

Citește și alte știri despre FCSB:

Harlem Gnohere a uitat imediat de FCSB » Pe cine vede „Bizonul” favorită la titlu: „Ei vor câștiga! N-au griji”

Gigi Becali și-a găsit „victima” din lotul FCSB înainte de reluare: „Nu sunt mulțumit de el! Ce a jucat?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
116538290032900
Alice Popa  •  06 Iunie 2020, 11:33

Daca cei doi eraul la CFR Cluj, erau rezerve incontestabile! Poate Man sa fi prins echipa in cateva jocuri. El intelege ceva din jocul asta...

116538290032900
Alice Popa  •  06 Iunie 2020, 11:31

Ar trebui sa precizati si faptul ca cel care trimite cotele fantastice la Transfermarket este un roman, angajat al lui Becali!

felix_grandet
felix_grandet  •  06 Iunie 2020, 09:38

Jiji vrea, dar nu are nicio ofertă. :))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează