FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali visează la un transfer colosal: „Am stat și m-am gândit. Îi dau drumul pentru 10 milioane de euro!”

Gigi Becali le-a fixat prețul de transfer lui Florinel Coman (23 de ani) și Darius Olaru (23 de ani). Cei doi pot pleca de la FCSB în schimbul sumei de 10 milioane de euro.
Gigi Becali le-a fixat prețul de transfer lui Florinel Coman (23 de ani) și Darius Olaru (23 de ani). Cei doi pot pleca de la FCSB în schimbul sumei de 10 milioane de euro.

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 mai 2021 08:03 / Actualizat vineri, 28 mai 2021 10:24

Gigi Becali le-a fixat prețul de transfer lui Florinel Coman (23 de ani) și Darius Olaru (23 de ani). Fiecare dintre cei doi este de vânzare în schimbul sumei de 10 milioane de euro. 

Transferul lui Dennis Man la Parma, pentru 11 milioane de euro, i-a dat încredere lui Gigi Becali. Patronul celor de la FCSB speră să dea o nouă lovitură și în următoarea perioadă de transferuri. Fotbaliștii scoși la vânzare sunt extrema Florinel Coman și mijlocașul central Darius Olaru. 

GIgi Becali vrea 10 milioane de euro pentru Florinel Coman și Darius Olaru

„Am stat și m-am gândit. Dacă voi primi o ofertă de 10 milioane de euro, vara aceasta, pentru Coman, atunci, da, îi dau drumul! Și la Olaru iau în calcul o astfel de variantă, deși mai sunt puțin în dubii. Dar, poate că da, o să-l las și pe el să plece tot pentru 10 milioane de euro.

Moruțan și Octavian Popescu sunt fotbaliști mult mai valoroși. Pe ei nu-i dau pe 10 milioane. Trebuie cel puțin dublu! Sunt extrem de valoroși”, a spus Gigi Becali, potrivit digisport

Florinel Coman, cel mai slab sezon 

Măcinat de accidentări, Florinel Coman traversează cel mai slab sezon din carieră. A înscris un singur gol în cele 19 apariții din Liga 1. Ultimul meci în care a evoluat a fost pe 19 martie 2021, victoria 3-0 cu CFR Cluj. 

Darius Olaru, „gladiatorul” de la FCSB

Darius Olaru este liderul de la centrul terenului. Prestațiile foarte bune din acest sezon i-au adus și selecția la prima reprezentativă a României, pentru meciurile amicale cu Georgia și Anglia. 

VIDEO Gigi Becali dezvăluie planurile pentru următoarea perioadă de transferuri

Citește și alte știri despre FCSB: 

FCSB ratează încă un transfer! Becali, refuzat categoric: „Pentru cariera mea e important să fac alt pas”

Pe cine a amintit UEFA drept câștigătoare a Cupei Campionilor din 1986, într-o postare care prefațează finala City - Chelsea

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (37)
mehighms
mehighms  •  29 Mai 2021, 08:37
Postat de lapusneanul pe 28 Mai 2021, 17:24

ciobanul a stat si s-a gandit :) ciobanii gandesc ? :)

da . gandesc. spre deosebire de tine !

risc_mix
risc_mix  •  28 Mai 2021, 20:56

Aaaa, am uitat sa te-ntreb. Matale nu poti sa gandesti decat cand stai? Daca mergi nu poti gandi? Este ca nu poti face doua lucruri deodata?

risc_mix
risc_mix  •  28 Mai 2021, 19:00

Minune! A gandit nea cici. Cu ce nea cici, cu ce? Cu creierasu' ala de meduza?

Vezi toate comentariile (37)
Comentează