FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Becali: „I-am zis lui MM: «Băi, ia fă-mi o echipă numai de negri ortodocși»” + Anunț: „Iau 3-4 fundași la ghici, de Conference League”

Articol de , , - Publicat marti, 20 iunie 2023 18:26 / Actualizat marti, 20 iunie 2023 19:20

Gigi Becali, patronul FCSB, a povestit cum echipa roș-albastră a ajuns să-l transfere pe fundașului sud-african Siyabonga Ngezana (25 de ani), de la Kaizer Chiefs.

Omul de afaceri a dezvăluit că a fost convins să-l aducă pe apărător când a aflat că acesta este ortodox, după un mesaj postat de acesta pe Instagram

„Căutaţi mai întâi împărăţia lui Dumnezeu şi dreptatea Lui şi toate acestea se vor adăuga vouă. Matei 6:33”, este citatul din Biblie postat de Siyabonga Ngezana la InstaStory, cu care l-a cucerit pe Becali. 

Ulterior, patronul FCSB a dezvăluit ce planuri are la FCSB: va alege jucătorii pe criterii de religie, dar care să fie de culoare. O schimbare majoră de atitudine față de declarațiile din 2016, când avea o izbucnire cu tentă rasistă: „Nu iau jucători negri că îmi aduc ghinion”. 

VIDEO Gigi Becali: „L-am luat pe Siyabonga Ngezana pentru că e ortodox” 

„Hai să spun cum a fost. L-a găsit Vulturar (n.r- impresarul Florin Vulturar). El mi-a zis. L-a văzut MM și mi-a zis «Pare prea bun. Nu știu cum nu l-a luat nimeni pe ăsta. Hai să-l verificăm». 

După aia, a pus el ceva din Biblie, din Matei, pe Instagram. Am zis «Băi, păi înseamnă că e ortodox. Luați-l imediat! Nu contează. Dați banii». L-am luat mai mult că e ortodox. 

I-am zis lui Mihai «Băi, ia fă-mi o echipă numai de negri ortodocși». Dă, mă, da... Păi nu? Nu am în Rwanda și Uganda fotbal (n.r- țări africane în care Gigi Becali construiește biserici), că luam eu de acolo. Acolo sunt ai mei. Se botează acolo câte 2-3000 de copii o dată. Îi fac acum ortodocși, iar peste 15 de ani o să fie fotbaliști și îi aduc la FCSB”, a spus Gigi Becali.

Transferurile gândite de FCSB: „Vin 3-4 fundași” 

Patronul FCSB a dat și detalii despre ce transferuri pregătește echipa sa în zilele viitoare. 

„Azi sau mâine mai vin doi sau 3 jucători. O să mai aducem sigur un fundaș central. Și un mijlocaș și un atacant. O să aducem 3. Sau 4. Va veni un fundaș central. Nu știu eu niciunul. Negociem cu trei acum. Dar nu știu cu are. Negociem cu 3-4 pe fiecare poziție. Și vor veni 3 jucători. 

Nici eu nu știu care sunt. Dar vor veni 100%. De ce? Am luat bătaie de la 2-0. Crezi că e normal așa ceva? Vreau un fundaș central care să știe să construiască. Până acum am zis ca măcar să dea cu capul. Tamm și Dawa dădeau cu capul, dar nu prea știau cu «varza». Acum vreau fundași care să dea cu piciorul. Luăm și noi la ghici. Când iei gratis, iei la ghici. Încerc să forțez ca să iau bani, 7-8 milioane, din Conference League”

Citește și: 

„Noi îl avem pe Dumnezeu, Israel îl are pe Moise. Treimea împotriva unuia” » Gigi Becali, după Elveția - România: „Ce a făcut Moruțan? Nu avem valoare!”

Gigi Becali l-a ratat pe Bogdan Vătăjelu: „A semnat cu ei. A plecat”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (43)
istet10
istet10  •  23 Iunie 2023, 23:16
Postat de 88gore88 pe 23 Iunie 2023, 20:09

Te prefaci ca nu intelegi si inventezi cazuri inexistente 'daca/Pele/alb'...Aici vb clar de jucători de culoare cărora asta le zice negri.Trebuie sancționat intr-un fel.Vezi cazul Cavani și ce a urmat apoi după ce i-a dedicat golul lui Negrito...

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

88gore88
88gore88  •  23 Iunie 2023, 20:09
Postat de istet10 pe 20 Iunie 2023, 22:25

Si cum sa le zica? Ce este intolerant in a le spune astfe? Daca Pele ii spunea unui ca-i "alb" , insemna ca folosea un limbaj intolerant?

Te prefaci ca nu intelegi si inventezi cazuri inexistente 'daca/Pele/alb'...Aici vb clar de jucători de culoare cărora asta le zice negri.Trebuie sancționat intr-un fel.Vezi cazul Cavani și ce a urmat apoi după ce i-a dedicat golul lui Negrito...

anti_fcsb_bayern_real_juve
anti_fcsb_bayern_real_juve  •  21 Iunie 2023, 13:47
Postat de flick2020 pe 20 Iunie 2023, 19:52

Asta e Steaua prostule.

Asta e FC Fecesebeaua! Se vede dupa lexicul de gigisti al suporterilor!

Vezi toate comentariile (43)
Comentează