FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali anunță un nou transfer: „Trebuie să-l luăm neapărat” + Bogdan Andone, în umbră: „Eu și Alexandru Tudor ducem echipa în Europa”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 iulie 2019 12:10

Gigi Becali anunță că va transfera un fundaș stânga în perioada următoare, după ce Junior Morais a plecat la Gazişehir Gaziantep, echipa antrenată de Marius Șumudică.

„Trebuie să luăm neapărat un fundaș stânga, dar nu e nicio grabă. Nu mă mai gândsc la transferuri. Să mai stăm să treacă euforia asta cu U21, cu semifinalele de la EURO 2019”, a declarat Becali la Pro X.

Ținta lui Gigi Becali este Florin Ștefan de la Sepsi, pe care conducerea covăsneană cere un milion de euro, dar FCSB vrea să plătească numai 300.000 de euro.

Roș-albaștrii au rămas descoperiți pe postul de fundaș stânga, după plecarea lui Junior Morais și accidentările lui Momcilovici și Alexandru Stan.

florin stefan
Florin Ștefan

27 de meciuri
a jucat Florin Ștefan pentru Sepsi în sezonul trecut din Liga 1, reușind și 3 goluri

„eu și tudor ducem echipa în cupele europene, nu andone”

Gigi Becali a reușit, o dată-n plus, să-l treacă în umbră pe antrenorul Bogdan Andone și spune că doar rugăciunile sale și ale lui Alexandru Tudor, noul șef al Academiei FCSB, vor duce echipa în grupele cupelor europene.

„Bogdan Andone trebuie să ducă echipa în cupele europene. Dar nu duce el echipa. Eu și Alexandru Tudor ducem echipa în Europa prin rugăciune. Dacă noi nu facem rugăciune curată, poate să facă Andone orice. Să vedem peste două luni unde va fi FCSB și unde va fi CFR Cluj”, mai spus Becali.

Citește și:

Pariul nebun pus de Gigi Becali: „O să vă convingeți la meciul cu Gică Hagi!” + „După ce pleacă Messi, Ianis va fi numărul 1 la Barcelona”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
vnelu01
vnelu01  •  03 Iulie 2019, 19:36
Postat de jullien_alphonse pe 03 Iulie 2019, 16:07

***

Ar fi păcat de tramvai ...

albalbastru72
albalbastru72  •  03 Iulie 2019, 19:36

Bine ai venit la Universitatea Alex Ionita!

terminhater
terminhater  •  03 Iulie 2019, 18:28

Băi Gigi , plătesc eu un popă (că așa merge la ăștia , cu loveaua) să se roage zi și noapte să retrogradeze Popești Leordeniul tău ... Să vedem cera rugăciuni sunt mai strong !

Vezi toate comentariile (14)
Comentează