FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, vedetă în presa internațională: „Prea mult sex dăunează la FCSB, campioana Europei din 1986”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 februarie 2020 10:34

Gigi Becali, 61 de ani, finanțatorul celor de la FCSB, a devenit un subiect în presa internațională, în urma declarațiilor controversate din ultimele zile.

Goal.com, una dintre cele mai cunoscute publicații de sport, i-a dedicat lui Becali un articol: „Prea mult sex cauzează probleme la Steaua. Becali a dezvăluit motivele pentru forma slabă a campioanei Europei din 1986”.

FCSB, câștigătoare a Cupei Campionilor Europei, are o serie de trei meciuri fără victorie, iar patronul Gigi Becali crede că acest lucru este cauzat de faptul că jucătorii fac prea mult sex”, a notat publicația.

Gigi Becali: „Florinel Coman merge la împreunare și i se înmoaie genunchii”

Becali a avut o intervenție controversată la TV, luni, 24 februarie: „Jucătorii CFR-ului fac sex doar o dată pe săptămână, că sunt paradiți de Dan Petrescu la antrenamente! E vorba de desfrânare. Jucătorii CFR-ului se împreunează cu femeile doar o dată pe săptămână. Așa este! Dacă și Florinel Coman ar fi mai odihnit...dar el merge la împreunare și i se înmoaie genunchii!”, a spus Gigi Becali, la Pro X. 

Match Preview Botoșani - FCSB

VEZI ȘI:

Cel mai mare haos din istorie! Este pentru prima dată când FCSB folosește 38 de jucători într-un sezon, cei mai mulți după 23 de ani

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
113293806628121
Dorel Instalatorul  •  26 Februarie 2020, 19:14

Uite ca nu stiam ca FCSB a castigat cupa campionilor!Asta in visurile lui Beeeeecali poate! Poate castiga anul asta, dar nu-i lasa Eftime!

parpalache
parpalache  •  26 Februarie 2020, 13:44

"Goal.com una din cele mai cunoscute publicatii din sport"!!! Unde nene?Nu cumva o fi TELECOM.SPORT?Ori Becali a luat "reteta"lui MM:ca sa te preia"presa"...zici mascari!

785333698247461
Laurentiu Barbulescu  •  26 Februarie 2020, 11:25

Cred că omul ăsta este împreunat cu prostia!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează