FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - SEPSI,18:00, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP

Gigi Becali vrea să administreze Arena Națională: "Să facă licitație și am eu grijă! Mă doare sufletul că e mocirlă"

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 august 2018 11:58

Gigi Becali a vorbit despre meciul dintre FCSB și Sepsi, care e azi, la ora 18:00, și a criticat starea gazonului pe care se va juca partida și faptul că nimeni nu s-a ocupat de teren după ce primarul Gabriela Firea a rupt contractul cu firma care-l îngrijea, în urma unei anchete a Gazetei Sporturilor.

"Nici gazon nu putem să facem?! Trebuie să fim în mocirlă și la fotbal? Țara s-a dus de râpă în toate domeniile, dar nici gazon nu putem să facem? A zis cineva «De ce să aibă Becali gazon bun?». Am fost acuzat că fur bani. Ce să fac eu cu 2-3.000 de euro? Nu a existat niciun conflict de interese.

Nu am nevoie de banii aceia. Să-mi dea mie stadionul și mă îngrijesc eu de el. Să facă licitație și îl administrez eu, chiar dacă pierd bani. Măcar să am gazon de calitate. Mă doare sufletul că jucăm iar pe mocirlă", a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport.

Context

Pe 18 iunie 2018, GSP a publicat o investigație care scotea la iveală modul în care a fost atribuit contractul pentru îngrijirea gazonului de pe Arena Națională. La finalul lui martie 2017, pe fondul cererii lui Becali de a avea stadionul, Primăria Capitalei hotărăște să întrerupă contractul-cadru de întreținere a Național Arena cu firma UTI.

Pe 1 noiembrie, se înregistrează în Primăria Capitalei care îl alege pe Becali ca prestator de servicii pentru gazon, fără licitație, fără SEAP, fără nicio regulă de achiziție publică. Vezi detalii AICI.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (24)
marius.bxl
marius.bxl  •  20 August 2018, 03:13

Să-l întrețină tolontan ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

razar99
razar99  •  19 August 2018, 23:19

te auzi?.. :)) alte cubluri primesc milioane din bani publici si stadioane gratis.. gigi da bani pe meci.. vezi pe al craiova ce e .. pe la iasi, medias, si multe care traiesc din mila primarului...

lucghencea
lucghencea  •  19 August 2018, 21:28

Pai ce se mai lauda si prin 2002 - 2003 insul penal cu 8 ani de condamnari ca o sa faca prin Ghencea si nu s-a vazut absolut nimic de la acelasi acelasi gargaragiu smecher care a stiut bine doar cum s-a ingroape echipa de fotbal a clubului STEAUA de pe timpul asociatiei ca sa-i preia prin presiuni la ssemnatura jucatorii de zeci de milioane de dolari pe nimica toata si sa faca o echipa si un nou club carora le-a venit tare greu sa-si zica fecefecesebe din 2003 si sa nu fure ce nu era al lor . Toate le-ar vrea pe socoteala si cu banii altora smecherul de profesie pe seama prostilor si credulilor care-i mai cred balivernele de baiat destept care face o afacere .

Vezi toate comentariile (24)
Comentează