FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali vrea să dea lovitura de grație Viitorului! Jucătorul pe care-l dorește la FCSB: "Atunci o să-l iau!"

Alexandru Cicâldău Foto: Cristi Preda
Alexandru Cicâldău Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 noiembrie 2017 19:05

Dacă echipa condusă de Becali nu a reușit să o învingă pe teren pe Viitorul sezonul trecut, formația lui Hagi suflându-le titlul roș-albaștrilor, Gigi Becali s-a hotărât să transfere toate piesele importante din lotul campioanei.

După ce i-a achiziționat deja pe Romario Benzar, Dragoș Nedelcu și Florinel Coman, latifundiarul din Pipera mai pregătește o mutare pe piața transferurilor.

"Îl vreau și pe Cicâldău. O să-l iau atunci când o să vrea Gică să-l dea", a declarat Becali recent, la TV Digi Sport.

Produs al Academiei lui Hagi, Cicâldău a devenit în acest sezon un om de bază al Viitorului după plecările masive din vară. Între timp, mijlocașul de 20 de ani s-a impus și la naționala U21.

350.000 €e cota de piață a lui Cicâldău, potrivit Transfermarkt

Pe lângă Cicâldău, Becali și-a manifestat interesul și pentru Alexandru Mățan, un alt jucător de la Viitorul care promite să "explodeze" în perioada următoare (detalii, aici).

Recent, Gigi Becali și Gică Hagi au bătut palma pentru o afacere de zile mari: FCSB a plătit către Viitorul suma de 2,5 milioane de euro pentru a cumpăra procentele pe care Viitorul le avea la transferurile ulterioare ale lui Florin Tănase, Florinel Coman, Romario Benzar și Dragoș  Nedelcu (detalii pe larg, aici).

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  18 Noiembrie 2017, 23:38

Asta da stire senzationala, parca am fi la OTV! Becali ii da o lovitura Viitorului! o sa il luam pe Cicaldau cand or sa ni-l dea ei!!!! adica, daca Hagi vrea sa fie la anul si la multi ani, atunci la anul si la multi ani le vom da lovitura! mai aservitilor, mai bine ati scrie cum o sa ii bata Viitorul la Bucuresti pe astia de la Viitorul2/Astra2 , ca e mai interesant! sau nu va lasa stapanul/sponsorul ciobi sa o faceti?

bodrin
bodrin  •  18 Noiembrie 2017, 10:27

Daca il va vinde, Hagi va fi cel care va da o lovitura propriei sale ! Jurnalistic vorbind, pentru ca de fapt Hagi va da o lovitura financiara! Scoleste putin niste noname apoi ii vinde. Daca nu i-ar scoate la mezat, becali nu ar avea ce ciumpara. Totul pentru bani...

1260234347346768
Ioan Trisi  •  17 Noiembrie 2017, 23:00

Bravo Hagi,ia-i banii ciobanului,nu te uita ca ti-e fin.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează