FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ultima zi la FCSB?! Gigi Becali vrea să-l dea afară pe Vintilă » El e favorit să preia echipa

Gigi Becali vrea să renunțe la Bogdan Vintilă
Gigi Becali vrea să renunțe la Bogdan Vintilă

Articol de - Publicat marti, 07 iulie 2020 09:36 / Actualizat marti, 07 iulie 2020 11:35

După patru meciuri în play-off fără victorie, Gigi Becali, patronul FCSB, se gândește să renunțe azi la antrenorul Bogdan Argeș Vintilă. „Secundul” Mihai Pintilii ar urma să pregătească echipa până la finalul sezonului.

Deși Gigi Becali spunea că nu va renunța niciodată la Bogdan Vintilă (48 de ani), patronul FCSB ia în calcul să-l demită chiar înainte de finalul sezonului. Sursele GSP.RO susțin că rezultatele slabe din play-off (0-1 cu CFR Cluj, 2-2 cu Gaz Metan, 2-3 cu Astra și 1-1 cu FC Botoșani) l-au determinat să ia în calcul schimbarea antrenorului. Azi ar putea fi ultima zi a lui Vintilă la FCSB. 

Nu știu cât de important e postul meu, mai important e ca echipa să aibă rezultate. Orice este bine pentru echipă este bine venit. Ca antrenor, ești tot timpul cu valiza pregăită. Eu sunt convins că vom face un joc bun cu Dinamo și ne vom reveni. Când nu se mai poate, asta e viaţa. Domnul a dat, Domnul a luat, Domnul să fie lăudat. Ştiu că voi fi luat în voleuri, dar nu-i nicio problemă 
Bogdan Vintilă, după FCSB - FC Botoșani 1-1

FCSB era pe 11 când a venit Vintilă la FCSB. Acesta ar lăsa echipa pe locul 4 și la un pas de finala Cupei României, după 3-0 în turul semifinalei cu Dinamo. Cu el pe bancă, FCSB a ratat calificarea în grupele Europa League după o dublă cu Guimaraes, 0-0 și 0-1. 

Vintilă a antrenat-o pe FCSB în 31 de partide, în toate competițiile. Are 17 victorii, 7 egaluri și 7 înfrângeri.

Mihai Pintilii, antrenor până la finalul sezonului

Becali ar urma să-l pună pe Mihai Pintilii, recent retras, antrenor principal pentru finalul acestui sezon. Dacă o va prelua pe FCSB, fostul mijlocaș ar fi al patrulea antrenor din acest sezon, după Bogdan Andone, Vergil Andronache și Bogdan Vintilă. 

Dacă o va prelua pe FCSB, Mihai Pintilii nu va debuta chiar în meciul cu Dinamo, pe 8 iulie, în returul semifinalei Cupei României, fiind suspendat după ce a luat roșu la meciul cu FC Botoșani. Primul meci în Liga 1 va fi pe 12 iulie, cu Craiova, în deplasare.

11a fost locul pe care se afla FCSB în momentul în care la echipă a ajuns Vintilă, care a fost instalat după etapa a 6-a

VIDEO FCSB și Dinamo se întâlnesc în returul semifinalei din Cupa României. A 49-a întâlnire dintre cele două rivale

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Încă un fotbalist și-a anunțat despărțirea de FCSB: „Nu mai am nicio treabă cu această echipă”

FCSB l-a făcut pe Basarab Panduru să răbufnească: „Cum să arăți în halul ăsta? E incredibil!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (35)
zorrozabal
zorrozabal  •  07 Iulie 2020, 19:29
Postat de cuviosul_pafnutie pe 07 Iulie 2020, 11:14

Bai Gafiuce!Sirea asta parca e copiata dupa site-ul ala- sub orice critica- TELEKOM.SPORT!Unde a zis Becali ca vrea sa-l dea afara pe Vintila?Cand toata lumea stie ca adevaratul antrenor e MM Stoica,iar Becali a declarat in repetate randuri ca el va numi antrenor doar pe acela care va fi agreat de MM!Adica doar pe acela care se va multumi sa fie antrenor doar cu numele si cu postura de secund al *** aluia!

Daca-i adevarat ca iar aduce un incepator,cred ca ai nimerit-o ca MM e adevaratul antrenor!

147259629210475
Valentin Onea  •  07 Iulie 2020, 17:18

Ca de fiecare data "pe viata", inseamna la beeeeeeeeeeeeeecali, doar citeva zile. Se va intoarce iarasi "ciorba reincalzita", cu madam agent si patron de club ( ca deh, in romanica , merge ) si sa vezi cooperativa frate.....................

albalbastru72
albalbastru72  •  07 Iulie 2020, 15:07

Corect ar fi sa-l lase pe Vintila pina la capat,dar ce mai e corect la ei?

Vezi toate comentariile (35)
Comentează