FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Deși Gigi „Corsicanu” spune că „nimeni de la Rapid nu a dat bani galeriei”, surse din cadrul clubului susțin că „s-au închiriat autocare sau vagoane de tren pentru deplasări”

Ca să evite complicațiile, Dan Șucu a ”legiferat” forma de ajutor pentru galerie +3   FOTO
Ca să evite complicațiile, Dan Șucu a ”legiferat” forma de ajutor pentru galerie

Articol de - Publicat sambata, 16 martie 2024 14:40 / Actualizat sambata, 16 martie 2024 16:41

Înfrângerea cu Farul, chiar în Giulești, din prima rundă a play-off-ului, 1-2, a creat agitație la Rapid.

Galeria a fost la meci, dar nu a încurajat echipa ca de obicei, o decizie luată în urma evenimentelor de joi, când liderul acesteia, Liviu Ungurean, și alți doi membri au fost arestați pentru 30 de zile, în scandalul materialelor pirotehnice.

Denis Alibec nu uită de Farul: „Ei sunt buni în play-off, poate se bat iar la campionat”
FARUL
Denis Alibec nu uită de Farul: „Ei sunt buni în play-off, poate se bat iar la campionat”

Rapid i-a ajutat cu mijloace de transport pe fani

Un fost șef al galeriei, Gheorghe Răducan, cunoscut drept "Corsicanu", a făcut anunțul la Digi Sport. După care a ținut să precizeze că "nimeni nu a dat galeriei Rapidului niciun ban, niciodată! Sunați-l acum pe domnul Șucu, băgați-l în direct! Să spună domnul Șucu dacă a dat cuiva din galeria Rapidului vreun ban".

Suporterul se referea la declarația acționarului majoritar al giuleștenilor, care a spus într-o conferință de presă că clubul ajută suporterii la deplasări sau la unele scenografii, având chiar și un buget de 25.000 de lei pentru asta.

„De câte ori s-a solicitat de către suporteri, s-au plătit autocare sau vagoane de tren de către clubul Rapid”

Dan Șucu nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere. Dar surse GSP.ro din cadrul clubului au explicat cum stau lucrurile în legătură cu această dispută: "De când a venit domnul Șucu, lucrurile au fost foarte clare în legătură cu galeria. De câte ori s-a solicitat de către suporteri, s-au plătit autocare sau vagoane de tren, când a fost cazul, pentru deplasări.

Pentru că în galerie sunt foarte mulți oameni care au posibilități financiare mai reduse. Normal că nu s-a dus Șucu sau vreun alt conducător să dea bani galeriei. Dar clubul a închiriat, cu facturi în regulă, autocare sau 2-3 vagoane de tren, sau a plătit componente ale scenografiilor, când ultrașii au solicitat asta".

Rapid - Farul / FOTO: Cristi Preda (GSP.ro)
+40 FOTO

„Nu există gratuități ale clubului Rapid către galerie”

"Corsicanu" mai spusese că "înainte să vină domnul Șucu, noi am avut o înțelegere cu Victor Angelescu. Dânsul ne-a propus să administrăm noi peluza în care stă galeria Rapidului și din încasările care provin din bilete, pe care tot noi le cumpărăm, să ne autofinanțăm.

Trebuie să clarificăm acest aspect pentru că ține de ultraserie. Eu nu sunt ultras, sunt rapidist, dar îi reprezint pe suporteri. Noi am hotărât să crească cu un procent prețul biletelor, iar din diferența respectivă să se plătească transportul suporterilor în deplasări"

Aceleași surse GSP.ro au precizat însă că "nu există asta, că suporterii administrează banii care provin din abonamentele sau biletele cumpărate de ei. Dan Șucu chiar a prevăzut, într-o hotărâre a Consiliului de administrație de la Rapid, această formă de sprijin.

Iar sumele oricum nu depășesc prețul plătit pe bilele de galerie. La clubul nostru nu există gratuități decât pentru copii și juniori sau pentru membrii de familie ai jucătorilor, dar și acelea sunt limitate.

În rest, că banii pentru deplasări sau diverse scenografii vin din bilete sau alte surse, asta nu mai contează. Sunt tot banii Rapidului. Dar probabil că aici este vorba despre orgoliul suporterilor, de imaginea lor față de celelalte galerii. Fiindcă li se pare inadmisibil să primească ajutor de la cluburi".

1.200.000de lei este suma din amenzi pe care Rapid a plătit-o către FRF, în urma meciurilor cu Oțelul și FCSB, când galeria a folosit materiale pirotehnice

VIDEO. Anghel Iordănescu: „Hagi e un vulpoi bătrân, a știut să taie presiunea pe care Giuleștiul o pune asupra adversarului”

Din vară la Rapid? „Sigur ne vom baza pe el. Nu găsești mulți fotbaliști de tipul lui”

VIDEO / EXCLUSIV Moment uluitor cu Ioan Niculae: „M-a șocat. Pentru mine e inacceptabil!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
Catisr
Catisr  •  16 Martie 2024, 23:03

Așa vă trebuie dacă v-ați cumpărat galerie ! Felicitări singurului acționar de la vreo echipă de fotbal care a recunoscut că plătește galeria să scuipe și să înjure adversarii ! Felicitări și președintele clubului, care într-un gest de mare fair play, a denunțat propria galerie cu apucături infracționale ! Felicitări și patronului care s-a ținut de cuvânt, să facă din acest club ”un club serios, redutabil, care va fi respectat de absolut toată lumea”!

Catisr
Catisr  •  16 Martie 2024, 22:25

În ultima vreme Șucu a cotizat și, ca un bun om de afaceri, a direcționat câțiva firfirei și către galerie pentru liniștea și servilismul acestora iar o parte din ei au mers către protocolul de la tribuna oficială pentru a fi sigur și de ”profesionalismul” presei (grigoriu, filoti, rădulescu și mulți alții știu ) ! P.S. Felicitări patronului care s-a ținut de cuvânt, să facă din acest club ”un club serios, redutabil, care va fi respectat (CONTRACOST) de absolut toată lumea”!

Doar_Divizia_B
Doar_Divizia_B  •  16 Martie 2024, 20:37

Rapidistul e mincinos din nastere! :D

Vezi toate comentariile (19)
Comentează