FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FCSB, 29 OCTOMBRIE, DUMINICĂ, 20:45, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP

Gigi, despre inagurarea noului stadion din Craiova: "Vai de capul tău, Olguța!"

Articol de GSP - Publicat joi, 19 octombrie 2017 11:53

CSU Craiova urma să inaugureze noul stadion la meciul cu FCSB, de pe 29 octombrie, dar s-ar putea ca partida să nu se joace pe noul "Ion Oblemenco". Dacă nu se va întâmpla cu FCSB, primul joc pe arena craioveană ar putea fi cel cu Juventus București, în week-end-ul 17-19 noiembrie.

Gigi Becali crede că pentru olteni ar fi o decizie bună ca meciul cu FCSB să se joace pe alt stadion.

"Am înțeles că nu se va juca meciul pe noul stadion. Eu cred că e o decizie bună. Când joci cu Steaua e presiune mereu, dar acum, că s-ar fi inaugurat noul stadion, era presiunea și mai mare. Și era și emoție. Era o presiune în plus. Au gândit-o bine cei de la CSU", a spus Becali la Pro X.

INAUGURARE DE ZIUA OLGUȚEI? 

Întrebat ce părere are dacă arena va fi inaugurată pe 18 noiembrie, chiar de ziua fostului edil craiovean Olguța Vasilescu, Becali a răspuns: "Mie îmi plăcea de Olguța Vasilescu, dar a luat din mentalitatea lui Dragnea. Vrea și ea să conducă, să aibă putere. Vai de capul tău, măi Olguța, măi!".

Luni, o Comisie de omologare a inspectat arena din Craiova, iar ofițerul de securitate al LPF a trasat mai multe lucruri pe care oficialii Craiovei trebuie să le facă pentru ca meciul cu FCSB să primească undă verde pe noul stadion. Printre altele e vorba și despre avizul ISU, fără de care LPF nu va accepta să programeze meciul! Termenul limită până la care CS U Craiova trebuie să rezolve toate cerințele solicitate de LPF este 24 octombrie, adică marțea viitoare.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (33)
1123010001139333
Andrei Filotie  •  20 Octombrie 2017, 14:04

Personalităţile Olteniei Organizarea administrativ-teritorială a regiunii Olteniei nu a afectat, în istoria ei, unicitatea acesteia, de aici venind nume însemnate şi cu un rol de netăgăduit pentru existenţa neamului românesc. Printre personalităţile ce provin din Oltenia pot fi menţionaţi: Constantin Brâncoveanu, Mihai Viteazul, Tudor Vladimirescu, Nicolae Bălcescu - istoric, scriitor şi luptător în Revoluţia de la 1848, diplomatul Nicolae Titulescu, dramaturgul Eugen Ionescu autor al teatrului absurdului, muzicianul Dinu Lipatti, poetul Ion Minulescu, Constantin Dissescu (1854-1932, “părintele” Dreptului Penal românesc), Nicolae Ceauşescu, sculptorul Constantin Brâncuşi cel mai mare sculptor al omenirii, Theodor Aman - fondator al şcolii române de artă, pictorul Ion Ţuculescu, George Constantinescu - inginer constructor si inventator, matematicianul Gheorghe Titeica, Petrache Poenaru - inginer, matematician şi promotor al învăţământului românesc si creatorul tricolorului rominesc, Anton Pan cretorul melodiei Imnului rominiei actual D Ecaterina Teodoroiu - eroina a primului Război Mondial, scriitorul Marin Sorescu , Adrian Paunescu Artisti;Amza Pelea Tudor Gheorghe actor si muzician Cel mai mare regizor romin Sergiu Nicolaescu Si... multi multi altii

anditu2003
anditu2003  •  19 Octombrie 2017, 22:52

Vai de capu vost ... Atata timp cat veti trai in zodia minciunii si hotiei si fotbalul rom va fi ca si restul : un *** ... Vedeti va interesul fiti destepti bucurati va de fotbal si ve ti da start la o schimbare in bine ! Altfel vom ramane doar cu steaua echipa de ioropa si e deja plictisitor ! Care santeti baieti cu legitimitatea hai repede si cu traditia ca aveti un fix sa urati tot ce e valoros nu va lasati :

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fcu1948
fcu1948  •  19 Octombrie 2017, 22:44
Postat de observator_federal pe 19 Octombrie 2017, 18:37

Pe FCBT ti-ar conveni sa o scoata din fotbal Liga si FRF-ul (apropo, ce "ambitie" sta in spatele hotararii de a va pune pe treninguri astea 4 consoane - "FCBT"- cica FC Botosani?).

Păi ce, mă, frf și lpf au scos-o din competiții pe csu clona sau pe Universitatea Craiova? Adică unii suferă un prejudiciu, dar reparațiile și despăgubirile le primesc alții. Că așa au vrut sandu mircea, pesedeul și vodkuța. Iar vouă vi se pare ceva normal și haliți tot ce vi se servește.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează