FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi face echipa la TV, Stoichiţă se relaxează la demonstrativul lui McEnroe :D

Articol de - Publicat marti, 24 aprilie 2012 00:00 / Actualizat marti, 24 aprilie 2012 19:44

Chiar dacă mai sînt numai cinci zile pînă la derby-ul cu Rapid, Mihai Stoichiţă şi-a luat liber în această seară pentru a-l urmări pe John McEnroe.

Antrenorul Stelei, un mare iubitor al tenisului, n-a ratat ocazia de a-l urmări la lucru pe fostul număr unu mondial. American John McEnroe a venit astăzi la Bucureşti pentru un super demonstrativ " 4 Stele Pline de Energie" alături de Andrei Pavel, Mansour Bahrami şi Ilie Năstase.

În tot acest timp, patronul "roş-albaştrilor", alcătuieşte primul "11" pentru meciul cu Rapid.

"De meciul ăsta o să mă ocup eu, nu mai las eu hăţurile, aşa că Steaua o să fie Gigi Becali. Nu mă mai îndoi eu la vrăjeală. Vă spun de pe-acum că Mihai Costea va fi titular cu Rapid. E posibil să fie şi Rusescu, să fie amîndoi", a anunţat Gigi Becali la Fanatik Show.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
merace
merace  •  24 Aprilie 2012, 23:58

Orice echipa va face Gigi, va fi tot de oi. Oamenii se duc la Steaua ca mustele la lumanare. Cand se frig, e prea tarziu, fiindca Valiza e o pata pe constiinta tuturor, iar boiernicia patronului cu tron de aur ii va marca pe toti pe viata. Dar unora nu le ajunge sa vada ce se intampla, trebuie si sa o simta pe pielea lor.

imperator
imperator  •  24 Aprilie 2012, 22:45

Lasati sa faca Jiji echipa , e mai bun ca multi antrenori din Romania , chiar si ca Stoichitza !

carol_k
carol_k  •  24 Aprilie 2012, 22:14

Pai de aia adversarii se aseaza foarte bine in teren din primuol minut pentru ca prostul da echipa si tactica la televizor cu o zi inainte,are crize de cufureala verbala vrea sa arate ce destept l-a facut natura iar adversarul isi face cea mai potrivita tactica de joc...NU SE MAI POATE cu acest individ,NU SE MAI POATE...PUNCT !

Vezi toate comentariile (11)
Comentează