FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi face senzație în presa internațională! Reacția italienilor după ultima afirmație: "Becali șochează! Încă o declarație nebunească a patronului de la Steaua"

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 octombrie 2018 11:53

Gigi Becali a ajuns vedetă în presa din Italia, după declarațiile date despre Paulo Dybala, atacantul de 24 de ani de la Juventus.

Patronul lui FCSB l-a lăudat pe mijlocașul Olimpiu Moruțan, 19 de ani, spunând că este mai bun decât Dybala și Modric: "Moruțan e puțin mai bun ca Modric, care doar pasează. Moruțan dă goluri și driblează. Modric la 19 ani nu era nici la jumătate din Moruțan. Ce, îl comparăm pe Moruțan cu Dybala? Dybala are 26 de ani și e o piticanie de 1,65 metri".

Ce scriu Italienii

Declarațiile lui Gigi Becali au ajuns în presa din Italia, site-uri importante preluând atacul patronului stelist către Paulo Dybala.

"Becali e acid! Performanța lui Dybala din meciul cu Young Boys, când a marcat trei goluri, nu l-a convins pe patronul de la Steaua București", notează Mediagol.

"Becali șochează! Nu toată lumea îl admiră pe Dybala. Gigi Becali, președintele Stelei București, a lansat un atac surprinzător la Dybala", scrie Goal.com.

"Într-o emisiune TV, vulcanicul președinte de la Steaua București, Gigi Becali, a făcut mai multe declarații îndoielnice despre Olimpiu Moruțan, noua vedetă a echipei sale, pe care i-a comparat cu Dybala și Modric. Timpul va decide dacă predicția lui Becali se va adeveri, iar Moruțan va deveni un star", au scris cei de la Tuttomercatoweb.

Italienii de la Calciomercato îl laudă pe Moruțan, dar sunt de părere că declarația lui Becali este una deplasată: "Gigi Becali, principalul om de la Steaua, a fost un mereu un personaj ieșit din comun și a dat încă o declarație nebunească. Stop! În acest moment, Moruțan nu se poate compara cu cele două vedete de la Real Madrid și Juventus, dar este are un talent enorm. Poate deveni unul dintre cei mai importanți jucători România, țară care nu a dat de ani buni un star mondial".

"Gigi Becali, președintele de la Steaua București, îl atacă pe atacantul argentinian. Într-un cor de laude la adresa lui Dybala se distinge o voce, cea a lui Gigi Becali. Președintele de la Steaua îl desconsideră pe Dybala", au scris cei de la Fox Sports Italia.

Vezi și: OUT din primul "11"! Ce star de la FCSB mazilește Becali pentru a-și îndeplini visul + Cum ar arăta echipa

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (44)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  07 Octombrie 2018, 05:58
Postat de romeverest pe 06 Octombrie 2018, 18:17

Italienii inca nu au inteles faptul ca omul asta este bolnav, iar spre marea disperare a unora, inca nu s-a nascut doctorul care sa-l faca bine !! Acum si- a atins scopul, chiar daca toti zambesc, pe buna dreptate, la afirmatiile acestuia !! A atras atentia tuturor asupra unui jucator al sau, insa, atunci cand vor veni sa-l vada pe Morutan pe la Voluntari, Chiajna sau Calarasi, se vor lamuri rapid ca jucatorul nu merita mai mult de 3-4 mil. de euro !!

amuzant in declaratia lui Becali, data la moment de febra cu delir si stare de ***, este ca Dybala e piticanie, comparativ cu Morutan-Ungurusan-Urangutan, care este mai mic cu un cap decat Dybala! :D rade ciob de oala sparta!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1198766430181192
Abigail Laslas  •  06 Octombrie 2018, 22:23
Postat de prazburg1948 pe 06 Octombrie 2018, 20:40

Bai tu esti prost rau de tot =))

ba, tu esti oltean

prazburg1948
prazburg1948  •  06 Octombrie 2018, 20:40
Postat de Abigail Laslas pe 06 Octombrie 2018, 18:51

arbitrul kremlin era la cativa metri, hotie pentru clona olteana

Bai tu esti prost rau de tot =))

Vezi toate comentariile (44)
Comentează