FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi, fără Stanciu erai loser! Punctele aduse de mijlocaș Stelei îl contrazic în totalitate pe patronul echipei!

Articol de GSP - Publicat marti, 12 aprilie 2016 10:16

Nicușor Stanciu se află într-o perioadă foarte bună a carierei sale, însă greșeala de la ultimul meci cu Dinamo, 1-1, de unde a plecat golul "câinilor", i-a făcut pe mulți să-l critice pe tânărul mijlocaș.

Printre cei mai vehemenți s-a numărat Gigi Becali, care l-a ironizat pe fotbalistul de 22 de ani. Ce nu știe patronul Stelei este că decarul campioanei reprezintă peste 60% din formația roș-albastră.

Gazeta Sporturilor a analizat jocul mijlocașului în vârstă de 22 de ani, meci cu meci, și a calculat impactul pe care l-a avut în evoluția trupei lui Reghecampf.

Mai exact, Nicușor Stanciu a adus Stelei 13 din ultimele 21 de puncte. Fără Stanciu, Steaua s-ar fi bătut cu ASA Târgu Mureș pentru ultimul loc în play-off!

O analiză mai amplă a punctelor aduse de Stanciu la Steaua o puteți citi în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor de azi și în Gazeta Digitală.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
gicab
gicab  •  12 Aprilie 2016, 14:18

Daca nu era Stanciu poate juca Altu mai bun.

valiro
valiro  •  12 Aprilie 2016, 12:57

Pai daca nu era Stanciu juca Steaua in 10 ? Ce tot balmajiti voi acolo, ca daca era altul in locul lui Stanciu, poate dadea mai multe goluri...

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  12 Aprilie 2016, 12:08

Ce doctori in matematica la GSP: ”decarul campioanei reprezintă peste 60% din formația roș-albastră”... Da` Sumudica ce zice? El a facut calculul? Hai,ca abia asteptam sa-i auzim parerea...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close