LIGA 1  ·  STEAUA

Gigi garantează: "Maicon vine sigur!"

Maicon e asteptat in Ghencea
Maicon e asteptat in Ghencea

Articol de - Publicat luni, 21 februarie 2011 00:00 / Actualizat luni, 21 februarie 2011 11:41

Steaua nu a renunţat la Maicon Oliveira (22 de ani). Atacantul de la Volin Luţk ar fi trebuit să ajungă deja la Bucureşti, doar că afacerea s-a împotmolit cînd a apărut un club din Brazilia care a cerut un procent din cei 200.000 de euro pe care îi plăteşte Steaua.

Gigi Becali e dispus să liciteze în continuare: "Le plătesc şi brazilienilor ceva şi-l iau! Nu ne oprim acum. Dacă am zis că-l iau, îl iau! Mai avem nevoie de un vîrf, normal că o să-l aducem!".

Agentul lui Maicon, Traian Gherghişan, e în Turcia, unde Volin Luţk se află în cantonament, şi tratează cu şefii ucrainenilor condiţiile în care i-ar putea permite fotbalistului să vină în Ghencea. Steaua e dispusă să achite la vară 1,3 milioane de euro dacă va fi mulţumită de randamentul pe care vîrful sud-american o să-l dea pînă atunci.

Maicon, autor a două goluri în acest sezon în Ucraina, poate juca 4 posturi: atacant retras, vîrf şi extremă pe ambele benzi ale terenului.

 

 

Mai multe informatii despre ros-albastri puteti citi PE SECTIUNEA STEAUACorupția din dosarul Hidroelectrica. Cum se făceau Blaga sau Flutur că nu știu nimic de banii aduși de Udrea la partid
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
18:30 BARAJ L1
Mioveni - Chindia
Look Plus, Telekom și Digi
21:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
22:00 UCL
Atalanta - PSG
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
Program TV complet

Liga 1