FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi halucinant! » Patronul Stelei a oferit un nou recital cînd a trebuit să argumenteze de ce merită să-i fie suspendată pedeapsa

Articol de - Publicat marti, 18 iunie 2013 00:00 / Actualizat luni, 17 iunie 2013 20:13

Becali s-a prezentat să-şi susţină cererea de eliberare: a cerut să iasă ca să vîndă clubul, apoi a anunţat că nu va renunţa niciodată la Steaua şi vrea întreruperea pedepsei numai pentru majoratul fiicei sale


Becali a uimit la ultima audiere dinaintea verdictului din cazul "Valiza", cu un discurs-autodenunţ care i-a adus o nouă condamnare. Ieri a repetat prestaţia cînd a încercat să argumenteze de ce merită să-i fie suspendată pedeapsa de trei ani pe care o execută. A produs cîteva declaraţii cu care s-a contrazis în decurs de cîteva minute:

"Vreau să fiu eliberat pentru trei luni ca să vînd Steaua pe un milion de euro!"

"Am zis că MM şi Reghecampf conduc clubul cu putere maximă ca să nu înţeleagă duşmanii că Steaua nu mai are stăpîn şi să se repeadă asupra clubului, dar fără mine, ei nu pot face nimic. Acesta e adevărul!"

"Poate că restul afacerilor mele se vor duce de rîpă, da, dar Steaua n-o s-o las niciodată, nici dacă va fi nevoie să-mi consum doar vorbind cu MM toate minutele în care am voie să folosesc telefonul!"

"Mă înţelesesem cu Del Nido să i-l vînd pe Rusescu cu trei milioane de euro, dar preţul a scăzut după ce am fost eu condamnat! Clubul pierde bani!"

"Vreau să fiu eliberat ca să pot participa la majoratul fetei mele. Aştept de 18 ani ziua asta!"

"Sînt atît de penal încît 19 la sută dintre români spun în sondaje că au încredere în mine. Şi am construit case, am mai făcut şi alte acte caritabile"

Procurorul a cerut la un moment dat să fie făcută o anchetă socială acasă la patronul Stelei, pentru a determina dacă familia lui se poate descurca. "Au bani să se întreţină, eu nu vreau să fiu ipocrit!", a recunoscut Gigi.

Judecătorul va hotărî miercuri dacă aprobă cererea de întrerupere a pedepsei. Dacă va accepta cererea lui Gigi, el va fi eliberat pentru trei luni, după care se va întoarce în celulă, fără ca perioada aceasta să fie scăzută din pedeapsa pe care o are de executat.

Tot miercuri, va fi judecată şi cererea de contopire a pedepselor, depusă de către avocaţii lui Becali. Fie ea va fi acceptată, fie Tribunalul va hotărî un surplus de pedeapsă pentru Gigi, ca urmare a multiplelor lui condamnări: două cu executare, una de doi ani şi una de trei ani, două cu suspendare, una de un an şi alta de trei ani.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (79)
1745flo
1745flo  •  18 Iunie 2013, 22:07
Postat de mourinhomania pe 18 Iunie 2013, 12:30

GIGI BECALI LIBER! ROMANIA E ALATURI DE TINE!

:))) Poate "RO MII E ALATURI DE TINE"!

ovi81ugw
ovi81ugw  •  18 Iunie 2013, 21:12
Postat de thefisherking pe 18 Iunie 2013, 13:14

Jiji vrea trei luni afara pt ca stie ca pedepsele de pana la 4 ani vor fi amnistiate prin proiect de lege si spera ca ea sa se adopte in urmatoarele trei luni. Legea a primit aviz favorabil la Camera Deputatilor si se va intoarce la Senat unde fusese respinsa si unde mai mult ca sigur de data asta va trece. Probabil ca se va intampla imediat dupa vacanta parlamentarilor, ceea ce inseamna sub trei luni.

din 9 ani...macar inca 2 ani de spor la pedeapsa de 3...deci trece de 4...nu-l salveaza legea...

tigruzzu
tigruzzu  •  18 Iunie 2013, 17:08

Bă ciuleavv... nu mai fă pe tine așa, că oricum ați ajuns de râsul lumii! (Nu că nu erați!)

Vezi toate comentariile (79)
Comentează