FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

“Gigi, ia mîna de pe Szekely!”

Articol de - Publicat miercuri, 23 aprilie 2008 00:00

Copos îl anunţă pe Becali că nu are nici o şansă să-l ia pe mijlocaşul gălăţean.

George Copos nici nu concepe ca Janos Szekely să ajungă în Ghen­cea şi îi transmite lui Gigi Becali că rapidiştii sînt pregătiţi să lupte pentru semnătura mijlocaşului gă­lă­ţean. Acţionarul din Grant regretă că nu l-a transferat în iarnă pe Sze­kely şi anunţă că la finalul se­zo­nului va demara tratativele cu Oţe­lul, mai ales că Vasco Matos, por­tu­ghezul de 27 de ani adus în locul gă­lă­ţeanului, a dezamăgit şi va pleca.

“Ne luptăm cu ei”
“Janos e un băiat extra­or­dinar. Eu ştiu că el e rapidist ade­vărat şi sînt sigur că nu vrea să se ducă la Steaua. Gi­gi probabil uită că Rapidul este mai puternic financiar acum şi ne vom lupta cu steliştii pentru Sze­ke­ly”, a declarat Copos, care spune că nu ştie de ce tranzac­ţia nu s-a rea­li­zat în iarnă: “S-a întîmplat ce­va ciu­dat atunci. Nici acum nu pot să-mi ex­plic de ce nu a mai venit la noi” .

Luni, patronul din Ghencea declarase că Steaua este interesată de achiziţionarea lui Janos Szekely: “E un jucător pe care am vrut să-l aduc şi acum un an de zile, însă nu am putut, deşi am oferit chiar şi 1,5 milioane de euro”.

CFR are prioritate
În urma împrumutului lui Ciprian Deac la Oţelul, CFR a obţinut prima opţiune de transfer a lui Szekely, clujenii avînd prioritate în eventualitatea în care ofertele sînt egale. Totuşi, mijlocaşul gălăţean nu vrea să se ducă în Gruia: “Ce, eu sînt lacăt, să fiu blocat de cei de la CFR? Degeaba au ei prima opţiune, dacă eu nu vreau să mă duc acolo. Eu decid unde mă transfer”.

“Eu vreau să joc la o echipă care să lupte pentru titlu. Aştept să se înţeleagă cluburile”
Janos Szekely mijlocaş Oţelul

“Vrem să facem în Giuleşti o echipă puternică, de Liga Campionilor, iar Szekely se află pe lista noastră de achiziţii”
George Copos acţionar Rapid

“Mai multe cluburi şi-au manifestat interesul pentru Szekely. Eu sînt dispus să negociez cu oricine”
Marius Stan preşedinte Oţelul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
 •  23 Aprilie 2008, 11:35

@Ajax esti defazat do.bitocule! declaratia a dat-o fecali dupa meciu cu otelu! toti ratatii din provincie vad numa comploturi si sufera de mania persecutiei

 •  23 Aprilie 2008, 10:49

Sa fim seriosi, oaia de Becali nu a fost niciodata interesata de Szekely, nu a fost decat o strategie de a lui de a-l innebuni pe jucator si acesta sa nu joace la adevarata lui valoare in meciul cu Steaua. Si s-a vazut asta! ACUM ASTEPTAM ZILELE ASTEA STIREA CA STEAUA II DORESTE DIN VARA PE FLORIN COSTEA SI MIRCEA BORNESCU! Chiar nu se prind jucatorii ca Jiji intinde capcane?

 •  23 Aprilie 2008, 09:46

fara 2 mil de euro stane nul da k dak il dai esti babalau.este cel mai bun mijlocas pe partea lui si joaca bn si atacant kte o data

Vezi toate comentariile (7)
Comentează