FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi îi caută înlocuitor lui Bourceanu! Cu cine trebuie să semene

Articol de GSP - Publicat joi, 05 aprilie 2012 00:00 / Actualizat joi, 05 aprilie 2012 15:13

Steaua pregăteşte campania de achiziţii din vară, iar Becali a făcut portretul mijlocaşului perfect pentru echipa sa. În viziunea patronului, jucătorul perfect pentru mijlocul terenului e o combinaţie între dinamovistul Djakaridja Kone şi Ousmane N"Doye.

Becali îşi doreşte un închizător care să aibă şi vizune a jocului, fiind nemulţumit de faptul că, uneori, Bourceanu se scoate prea uşor din joc. Patronul roş-albaştrilor a declara că Djakaridja Kone i-a fost propus prin intermediul impresarilor, însă l-a refuzat pentru a nu-l supăra pe finul Cristi Borcea.

Bourceanu, inexistent pe lîngă cei doi
O comparaţie între căpitanul stelist şi Kone şi N"Doye arată faptul că mijlocaşul stelist e mult sub cei doi. Kone are 21 de meciuri în Liga întîi în acest sezon şi a marcat un gol, iar media notelor sale este de 6,14. Senegalezul de la Vaslui a evoluat 15 meciuri la Astra, în tur, marcînd şi trei goluri, iar media notelor sale în GSP este de 5,73. La Vaslui, Ousmane a jucat în patru meciuri şi are o medie a notelor de 6,25. Bourceanu are 22 de partide la Steaua, însă nu a reuşit să marcheze nici un gol, iar media notelor sale este 5,77.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
nicoroso
nicoroso  •  05 Aprilie 2012, 22:41

Cel mai potrivit jucator pe acest post este GARDOS...o sa vedeti ca daca ii da sanse Stoichita...va confirma si pe acest post.

dann_hdd
dann_hdd  •  05 Aprilie 2012, 22:14

CU MASA TREBUIE SA SEMENE

yoarabu
yoarabu  •  05 Aprilie 2012, 21:53

suntem o tara cu 22 de milioane de specialisti in fotbal si politica...Am o mare curiozitate...cine va da dreptul sa criticati/judecati un jucator de fotbal? Sau mai degraba CE va da dreptul acesta?Aveti ceva cunostinte specializate sa contraziceti toti antrenorii care l-au antrenat pe acest baiat: Grigoras,Sabau,Petrovik,C.Contra,D.Uhrin, R.Lucescu,V.Piturca,Roni Levi,IlieStan,Stoichita. oare Antrenorii astia chiar atat de prosti sa fie? nu e vorba de 1...2 antrenori care il vad foarte util pe acest baiat.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează