FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi îi cere lui Reghecampf să facă blat cu Steaua!

Articol de GSP - Publicat luni, 23 aprilie 2012 00:00 / Actualizat luni, 23 aprilie 2012 16:30

Gigi Becali vrea ca Reghecampf să joace tot cu Mihalcea şi în meciul direct de peste două etape şi a anunţat că nu le va voie lui Filip şi Muzac să intre pe teren la acel joc


Gigi Becali îl apreciază pe Reghecampf, anunţă că îl are în vedere pentru a-l aduce ca antrenor, dar în acelaşi timp îl arată cu degetul pentru înfrîngerea cu Dinamo, de acum două etape. "Acolo s-a întîmplat ceva. E inexplicabil ce s-a petrecut. Nu vreau să zic mai multe pentru că îl supăr pe finul Borcea", a spus Becali la GSP TV.

Apoi, a mers mai departe şi a explicat de ce îl suspectează pe Reghecampf: "De ce a jucat cu Mihalcea împotriva lui Dinamo? De ce l-a sos pe Rocha în prima repriză, de ce Alex a fost rezervă? Îi cer lui Reghecampf să joace la fel şi cu noi. Să-l bage pe Mihalcea şi pe străinii ăia doi să-i ţină pe bancă. Să joace aşa ca să fie egalitate de motivaţie cum a fost şi cu Dinamo".

Mai mult, Becali l-a somat apoi pe principalul Chiajnei: "Să nu se bazeze că va putea să-l utilizeze pe Filip. E jucător împrumutat de noi, n-o să-l las să joace că nu mai sînt prost să mă bată pe mine propriii jucători, ca la Buzău". Pe lîngă Filip, Steaua îl mai are împrumutat la Concordia şi pe Muzac, cei doi fiind titulari în linia mediană.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (43)
danza
danza  •  25 Aprilie 2012, 09:13

Asta vrea numai prin furaciune si nu-i mai este frica de D-zeu. Daca a fost la muntele Athos i se iarta orice. Ce om de nimic!

duralex
duralex  •  24 Aprilie 2012, 00:18

mai....oaie,tu vrei sa ii faci echipa si la baiatul asta???Asteapta pina va fi la Steaua,boule

aldan
aldan  •  23 Aprilie 2012, 22:15
Postat de vasglo pe 23 Aprilie 2012, 21:30

Te inteleg, copilul durerii! Daca nu Crraapidistii scosi in sferturi de cupa Uefa de Steaua, de au ajuns ca cante fericiti la "mormant strain" ("i love you Boro.., remember?...), apoi cine poate uri mai mult Steaua?....Sa-ti aduc aminte si de Petrosani, cand de ciuda ca pierdeti titlul, v-ati facut singuri (sic) hara-kiri pe teren? Si, ma rog, de la cine am furat "cupa din 86"? Cumva de la Barcelona, pe teren spaniol? Daca e asa, inseamna ca eram mai tari decat "brunetii" din Grant, care au invadat dupa Revolutie Spania, de au bagat spaima in bietul popor iberic (nu ibric, atentie!...)....:))

"Sa-ti aduc aminte si de Petrosani, cand de ciuda ca pierdeti titlul, v-ati facut singuri (sic) hara-kiri pe teren?" Cinici penali ce sunteti! In ultima etapa 2006 era urletul disperarii pt furtul muncii de un intreg campionat cand carambolul vostru cu "valize" facea Vasluiul sa va stea capra, iar Jiul noua, sapa...

Vezi toate comentariile (43)
Comentează