FOTBAL  »  Superliga  »  MONDEN

Gigi îi dă un bonus Cruduţei! » Becali o recompensează pe asistenta lui Capatos pentru că s-a despărţit de Costea

Daniela Crudu a anunţat în direct la emisiunea lui Capatos că se desparte de Mihai Costea.
Daniela Crudu a anunţat în direct la emisiunea lui Capatos că se desparte de Mihai Costea.

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 martie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 23 martie 2012 12:03

Patronul Stelei vrea să o recompenseze pe asistenta de la ”Un show păcătos” pentru că a pus capăt relaţiei cu Mihai Costea.

Gigi Becali răsuflă uşurat după ce a aflat de despărţirea dintre Mihai Costea şi Daniela Crudu. Finanţatorul roş-albaştrilor e cel care a insistat de mai mult timp ca relaţia celor doi să se termine. Miercuri seară, la "Un show păcătos", Daniela Crudu a anunţat finalul poveştii de dragoste. "E mai bine pentru cariera lui să ne despărţim!", a anunţat asistenta TV.

Ioan Becali, impresarul fotbalistului şi văr cu patronul Stelei, a felicitat-o pe aceasta pentru decizia luată. "Sînt sigur că Gigi îi va da şi un bonus Danielei pentru că s-au despărţit. Vor trece amîndoi peste asta, chiar dacă şi Mihai plîngea la telefon!", a comentat Giovani.
Gigi a primit extrem de bucuros vestea. "Mă bucur că Daniela a ales această cale. Sper să nu fie o vrăjeală de-ale lor. Eu am investit 1,5 milioane de euro în Mihai, nu vreau să fie distrus de o femeie! Dacă s-au despărţit, eu îmi retrag orice afirmaţie despre ei!", a declarat Becali.

"Dacă îşi va reveni şi va juca bine şi va da goluri, o să-i dau înapoi lui Mihai cei 30.000 de euro cu care a fost amendat pentru gestul său" (Gigi Becali, patron Steaua)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
biancorossi
biancorossi  •  24 Martie 2012, 14:06

mai bine-i da niste branza fresh. pe la bot.

macloid
macloid  •  24 Martie 2012, 11:35

parca toti jucatorii din europa care joaca bn nu au femei.....ce tampenie :)) daca nu il planetarele sa joace

mateiserban
mateiserban  •  23 Martie 2012, 11:53
Postat de steaua.libera pe 23 Martie 2012, 11:13

Gibonii astia cred ca daca au bani pot cumpara orice.

dupa ce a facut-o in toate felurile..... daca eram in locul lui mihai costea il urecheam putin chiar daca avea bodyguarzii langa el

Vezi toate comentariile (9)
Comentează